BIST 9.109
DOLAR 34,23
EURO 37,66
ALTIN 2.920,47
HABER /  MAGAZİN

Yahudiler Gibsonu affetmedi

Alkollü iken Yahudilere karşı sarf ettiği sözler ünlü oyuncu Mel Gibson'a pahalıya patladı.

Abone ol

"Cesur Yürek"teki oyunu ve yönettiği "İsa'nın Çilesi" filmleriyle "unutulmazlar" arasına giren aktör, alkollü halde Yahudilere karşı sarf ettiği sözler için özür dilese de ortamı yumuşatamadı!

Oscar'lı aktör Mel Gibson, geçen cuma günü Miami'de alkollü araç kullandığı için tutuklandığı sırada Yahudi karşıtı sözler sarf etmesi nedeniyle Musevi toplumundan tekrar tekrar özür dilemesine rağmen, Amerikan ABC televizyonu için çekeceği bir dizinin iptal edilmesine engel olamadı. Gibson, kendisini yakalayan polise, "Sen Yahudi misin?, Yahudiler dünyadaki bütün savaşların sorumlusudur" demiş ve arabasının çekilmesine sinirlenerek "S...min Yahudileri" diye küfretmişti.

ABC, Gibson'ın yapım şirketi Icon ile ortaklaşa yapılacak, Yahudi soykırımı sırasında bir Hollandalı Musevi'nin başından geçen gerçek bir hikâyenin anlatılacağı televizyon dizisi projesini iptal etti. ABC'nin bu kararının ardından Gibson dün her kim olursa olsun Yahudi karşıtı düşünce ve söze hiçbir hoşgörü gösterilemeyeceğini belirterek, bir kez daha tüm Musevi toplumundan özür diledi.