BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,91
ALTIN 2.802,09
HABER /  GÜNCEL

Yabancıların Fenerbahçe'den kaçış planı

Fenerbahçe camiası şike soruşturmasına odaklanırken, yabancı oyuncular arasında da tedirginlik başladı.

Abone ol

Fenerbahçe camiası şike soruşturmasına odaklanırken, yabancı oyuncular arasında da tedirgin başladı. Kulübün küme düşürülme ihtimaline karşı temkinli davranan bazı yabancı oyuncular kendilerine takım aramaya başladı.

Bank Asya'da 3 yabancı kontenjanı olduğu için sarı-lacivertli yönetim de "B Planı"nı hazırlıyor. Plana göre, kötü senaryoda ilk olarak Bilica, Güiza ve Cristian ile yollar ayrılacak. Bilica'nın bonservisi bedava verilecek. Güiza'ya da "3 milyon euro getir, git" denilecek.

TALİPLERİ OLANA ÖNCELİK

Kalması zaten pamuk ipliğine bağlı Cristian için özellikle Brezilya'dan gelen teklifler değerlendirilecek. Santos'u Barcelona'nın istemesi, Lugano'nun piyasasının yüksek olması da Fenerbahçe'nin işini kolaylaştıracak.

Uruguaylı oyuncunun da, küme düşülmesi halinde "3.5 milyon euroya serbest kalır" maddesini yürürlüğe koyması bekleniyor. Tüm bu planlar şike soruşturmasındaki gelişmelere göre şekillenecek.

BEDAVA BİLE GİDERSİN

Cristian kendisine, "Fenerbahçe küme düşerse bedava bile gidebilirsin" diyen menajerine kızdı. Brezilyalı oyuncu, "Fırsatçılık yapmam. Şartlar neyse onu yapar giderim" dedi.