BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Vestel bırakmak istemiyor

Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Yanal'ın Galatasarayla anlaştığı haberlerine tepkili.

Abone ol

Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, teknik direktörleri ''Ersun Yanal'ın Galatasaray ile anlaştığı yolunda çıkan haberlerin doğru olmadığını'' belirterek,''Ersun Yanal'ın ne dün, ne bugün gündeminde başka bir takımı düşünmek yoktur''dedi.

Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın tek bir hedefinin bulunduğunu, onun da Vestel Manisaspor'u hedefine ulaştırmak olduğunu bildirdi. Sezon başında da ''Yanal Fenerbahçe'ye gidiyor'' haberlerinin çıktığını anımsatan Çubukçu, şöyle dedi:

''Aynı senaryo bu kez de Galatasaray ile uygulamaya konuluyor. Bu tür yazılar Vestel Manisaspor camiasını üzdüğü gibi takımın başarısına kilitlenmiş olan teknik direktörümüzü de etkiliyor. Şu anda bizim tek düşündüğümüz şey, hafta sonu ve çarşamba günü oynayacağımız Beşiktaş maçlardır. Ersun Yanal ile ilgili spekülasyonlara son kez yanıt veriyorum.''

Öte yandan Vestel Manisaspor İdari Menejeri Mustafa Turgat da ''Yanal Galatasaray ile el sıkıştı'' haberinin gerçek olmadığını bildirdi. Turgat, ''Ligin başında olduğu gibi şimdi de söylüyoruz ki, Ersun Yanal Vestel Manisaspor'u başarıya taşımak için buradadır. Bizim de bunları anlatmaktan dilimizde tüy bitti''dedi. Yanal ise basın mensuplarına konuşmaktan kaçındı.