BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Vergi levhalı medyum İsmail Hoca

Antalya'da adına internette site hazırlayan medyum polis tarafından yakalandı.

Abone ol

Antalya'da kendisini ''medyum'' olarak tanıtan ve adına internette site hazırlayan kişi, polis tarafından yakalandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya polisine gelen ihbar üzerine, ekipler, internette kendisini ''medyum'' olarak tanıtan ve kendi adına site yayınlayan İsmail B'ye yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, web sitesindeki telefon numaraları ve web sitesinin hazırlandığı bilgisayarın IP numarası eşleştirilerek, zanlının Atatürk Caddesi'ndeki Uçar İşhanı'nın üst katındaki bir daireyi iş yeri ve ev olarak kullandığı anlaşıldı. Polisin takibi ve delilleri toplamasının ardından zanlının evine baskın düzenlendi. Polis, evde yaptığı araştırmada, çoğunluğu kırmızı renkli 21 adet kadın iç çamaşırı, bir av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca, poşetlere konulmuş kadın saç telleri, medyumluk faaliyetinde kullanıldığı iddia edilen kavanozlar içinde sıvılar ele geçirdi. Zanlının, internet ve telefon aracılığıyla bağlantı kurduğu, çoğunluğu kadın olan müşterilerinden kargoyla saç teli ya da iç çamaşırını göndermesini istediği, bu malzemeleri bir süre sonra göndericiye yine kargo yoluyla iade ettiği öğrenildi.

VERGİ LEVHALI MEDYUM

Web sitesinde kendini ''Vergi levhalı medyum İsmail hoca'' olarak tanıtan zanlı, yüzde 100 garantili işlem yaptığını, yaptığı işlemin sonucunun en geç bir haftada alındığını da öne sürdü. Sitede, büyünün belirtileri konusunda da bazı sözlere yer verilerek, işi bozulan, eşiyle nişanlısıyla muhabbeti azalan kişilere de garantili olarak yardımcı olunduğu, sonuç alınmayan işlerde ödenen ücretin geri ödeneceği vaadine de yer verildi. Yetkililer, gözaltındaki zanlının sorgusunun sürdüğünü kaydettiler.