BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  POLİTİKA

Veli Küçük travma geçirdi

Veli Küçük sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Tutuklu sanık kafa travması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Ergenekon soruşturması kapsamında Kandıra F Tipi Cezaevi'ne tutuklu bulunan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, bu sabaha karşı yarı baygın halde bulundu. Küçük banyoda düşme sonucu kafa travması geçirdi.

Banyoda düşmeye bağlı baygınlık geçirmesi üzerine Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan Küçük, burada bir süre gözetim altında tutuldu.

 
Acil serviste tedavi altına alınan Küçük'ün, kan ve idrar tahlilleri yapıldı, tomogrofisi ve rontgeni çekildi.
Hastanenin Görüntüleme ve Kan Merkezi'nde iki kez röntgeni, tomografisi çekilen ve ardından da çeşitli tahlilleri yapılan Küçük'ün nöroloji uzmanı tarafından kontrol edildikten sonra hastaneye yatırılmasına karar verildi.

Küçük, daha sonra işlemlerinin tamamlanmasının ardından hastanenin mahkum koğuşuna yatırıldı. Bu sırada, jandarma ekipleri, hastanenin çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. 

 
 Veli Küçük'ün bitkin ve yüzünün çökmüş olduğu gözlerden kaçmadı.


HASTANEDE KUŞ UÇURTULMADI

Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Ergüney, gazetecilere, sabah saatlerinde hastaneye getirilerek tedavi altına alınan Veli Küçük'ün rahatsızlığı ile ilgili bilgi veremeyeceğini bildirdi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Küçük'ün sağlık durumu ile ilgili detaylı bilgiyi Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'na verdiğini bildiren Ergüney, buradan bilgi alınabileceğini kaydetti.
Ergüney, Küçük'ün hayati tehlikesinin bulunmadığını sözlerine ekledi.