BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Vekil oğlu fuhuşta basıldı

Başkentte yapılan fuhuş baskınına alkollü vekil oğlu da takıldı. Oğul önce tehdit etti ardından da...

Abone ol

Ankara Emniyet'i Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından dün akşam yürütülen denetimlerde milletvekili oğlu, fuhuş baskınına takıldı. Bir ihbarı değerlendiren Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı polisler, dün gece saat 23 sularında Çankaya'da bulunan ve randevu evi olarak kullanıldığı belirtilen lüks bir konuta baskın düzenledi.

 

Yabancı uyruklu olduğu ve yasadışı yollardan ülkeye giriş yaparak fuhuş yaptıkları belirlenen 2'si bayan 4 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan birinin 25 yaşında A.'nın milletvekilinin oğlu olduğu diğerinin ise yabancı uyruklu kadınları yüksek fiyatlara pazarladığı belirlendi.

 

Önce inkar etti ama...

Operasyonun ardından gözaltına alınmaya çalışılan A'nın uzun süre kimliğini vermediği ve evde misafir amaçlı bulunduğunu iddia ettiği belirtildi. A'nın operasyona katılan polislere zorluk çıkararak, "konuyla ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığı evde bulunan diğer erkekle bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı ve eve de bu kişinin daveti üzerine misafir amaçlı geldiğini' söylediği kaydedildi. Öte yandan Ankara Emniyeti'nde gecenin konusu hale gelen olayın en önemli yanı ise, milletvekili oğlunun operasyon sonrası gözaltına alınmadan elini kolunu sallayarak olay yerinden ayrılması oldu.