BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,87
ALTIN 2.822,13
HABER /  GÜNCEL

Vay sapık medyum

Sahtekar medyum "sen de büyü var" deyip sekreterine tecavüz etti.

Abone ol

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 27 yaşındaki R.Ü., yanında sekreterlik yaptığı medyum A.K.'nın, “Sende büyü var'' diye kandırıp tecavüz ettiğini öne sürdü. R.Ü., daha sonra da A.K.'nın yeğeni M.A.'nın da tehdit ederek kendisine tecavüz ettiğini belirterek polise başvurdu. Gözaltına alınan medyum A.K. ve yeğeni M.A.'nın sorgusu sürüyor.

R.Ü. art arda yaşadığı tecavüz dehşetini şöyle anlattı:

“Yanında çalıştığım A.K., bana büyü yapıldığını söyleyerek 2007 şubatında bir cuma günü sala ile ezan arasında cinleri yakması gerektiğini belirterek işyerinde yatak odası olarak kullandığı odaya çağırdı. Burada bulunan yatağa beni sırtüstü yatırarak, bir yandan dua okumaya bir yandan da bira içmeye başladı. Bir süre sonra nedenini anlamadığım şekilde bayılmışım. 10 dakika sonra kendime geldiğimde kazağım yukarıya doğru sıyrılmış, iç çamaşırlarım çıkarılmıştı. Yatak üzerinde kan izleri olduğunu gördüm ve ağlamaya başladım. O sırada başucumda bekleyen A.K. bira içiyordu ve benimle evleneceğini söyleyerek yaşananları kimseye anlatmamamı istedi. Aksi taktirde ailemin üzerine cinlerini göndereceğini söyledi. Ben de korktuğum için kimseye bir şey anlatamadım. Ertesi gün A.K. zorla benimle ters ilişkide bulundu. A.K. bana ‘Sen benimsin seni başkasına yar etmem, ya benimsin ya toprağın’ diyordu. Kokup kimseye birşey söyleyemedim.''

A.K.'nın daha önce Kütahya kent merkezinde medyumluk yaptığı ve ‘tekke ve zaviyeler kanununa mühalefet’ suçundan hakkında yasal işlem yapıldığı anlaşıldı.
Sorguları süren iki zanlının adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.