BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  GÜNCEL

Vatandaşa "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir" diye soruldu, anketi gören Prof. Dr. Naci Görür isyan etti

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir?" sorusunun yöneltildiği ankette "deprem" seçeneğinin bulunmamasına tepki gösterdi.

Abone ol

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ASAL Araştırma'nın yurttaşlara, "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir" sorusunu yönelttiği anketin sonuçlarına tepki gösterdi. Görür sonuçlar arasında depremin olmamasını eleştirdi.

ASAL Araştırma, 26 ilde yurttaşa "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir" sorusunu yöneltti. Ankete katılanların yüzde 64.6'sı Türkiye'deki en önemli sorunun ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu söyledi. Sonuçlar arasında birçok konu yer alırken depremin yer almaması dikkati çekti.

Prof. Dr. Naci Görür de bu duruma tepki göstererek X hesabından açıklama yaptı. Görür paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Halk TV'de Türkiye'nin en önemli sorunlarını gösteren bir araştırma yayınlandı. ASAL diye bir kurum yayınlamış galiba. Ankette pahalılık var, güvenlik var, işsizlik var, terör var, ahlak kaybı var, anayasa var, Daha neler neler var. Olmayan ne biliyor musunuz? DEPREM YOK, DEPREM. Daha yakında elli binden fazla suçsuz, günahsız insanlarını gömmüş bir toplumun gerçeği bu. Televizyondaki konuşmacılar da her şey normalmiş gibi bunu tartışıyorlar.

Benim güzel kalpli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden DEPREM DİRENÇLİ kentler talep ediniz. Sevgiyle."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Safiye Soyman'ın acı günü... Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti! Erdoğan'dan ünlü sanatçıya taziye telefonu
Foto Galeri Safiye Soyman'ın acı günü... Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti! Erdoğan'dan ünlü sanatçıya taziye telefonu Galeriye Gözat