BIST 9.666
DOLAR 34,18
EURO 38,12
ALTIN 2.898,14
HABER /  GÜNCEL

Vanda kamyon terörü

Van'da farları yanmadığı iddia edilen bir kamyon, iki kişinin ölümüne yol açtı

Abone ol

Van'da, bir otomobilin kamyonun altına girmesiyle meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belirlendi.

Alınan bilgilere göre kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Van-Özalp Karayolu'nun 12. kilometresinde meydana geldi. Van'dan, Özalp İlçesi istikametine giden Ali ve Mehmet T. isimli baba-oğulun içinde bulunduğu özel otomobil, önünde seyreden M.Ş.K. idaresindeki 65 EB 995 plakalı kamyonu sollamak istediği sırada, karşı yönden gelen ve farları yanmadığı iddia edilen İ.P. yönetimindeki 02 AR 457 plakalı traktöre çarpmamak için manevra yapınca, kamyonun ön ile arka tekerlekleri arasına girdi.

Otomobil, kamyonla birlikte yaklaşık 50 metre sürüklenirken, daha sonra her 2 araç da alev alarak yanmaya başladı. Özel otomobilde bulunan Ali ve Mehmet T. isimli baba-oğul, yanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Traktör sürücüsü İ.P. ile kamyon şoförü M.K. ise gözaltına alındı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde inceleme yapmasının ardından cesetler, Van Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.