BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

V. Manisaya Brezilya övgüsü

Süper Lig lideri V. Manisaspor'un başarısı, Brezilya basınına da yansıdı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Vestel Manisaspor'un başarısı, Brezilya basınına da yansıdı. Futebol İnterior adlı Brezilya gazetesinin internette yer alan haberinde, Vestel Manisaspor'un Antalyaspor karşısında aldığı 3-2'lik galibiyete yer verilerek, ''Şampiyonluk yarışında arayı açan Vestel, şampiyonluğun en büyük favorisi olan Zico'nun yönettiği ve Alex gibi büyük bir yıldızın oynadığı Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yalnız bir lider'' denildi.

Vestel Manisaspor'un Brezilyalı oyuncusu Rafael Marques'i ön plana çıkaran gazete, Rafael'in ''Türk liginin en büyük yeni isimlerinden biri olmaya devam ettiğini'' yazdı. İnternacional SP, Ponte Preta ve Palmerias'ın eski futbolcusu Rafael'in kendisinden beklenmedik şekilde futbolseverleri şaşırtarak göze hoş gelen oyunuyla Türkiye'de ''büyük heyecan'' yarattığı iddia edildi.

Gazetede ayrıca, kulübün başarısında ''büyük finansman desteğiyle'' payı olan Vestel firmasına da yer verilerek, Brezilya'daki Sao Caetano firmasının takımına benzetildi.