BIST 9.976
DOLAR 34,01
EURO 38,05
ALTIN 2.831,83
HABER /  GÜNCEL

Uzman çavuş dehşet saçtı

Uzman çavuş, tartıştığı eşini tabancayla darp ettikten sonra çevreye ateş ederek, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Abone ol

İstanbul Pendik'te bir uzman çavuş, tartıştığı eşini tabancayla darp ettikten sonra çevreye ateş ederek, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Kartal Cevizli'deki Orgeneral Nurettin Baransel Kışlasında görevli Uzman Çavuş A.K, bir süre önce geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğunu da yanına alarak eşiyle ayrı yaşamaya başladı. Eşinden boşanma aşamasına gelen A.K, büyük oğlunun 2 gündür eve gelmemesi üzerine eşi Yeliz K'nın çocuğunu kaçırdığını düşünerek, eşinin görev yaptığı Pendik Devlet Hastanesi Polikliniklerine gitti.

Hastane bahçesinde buluştuğu hemşire eşi Yeliz K. ile konuşmaya başlayan A.K, bir süre sonra eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmaya, muayene olmak için hastaneye gelen Yeliz K'nın babası Ali Osman Doğacık da müdahale edince olay kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Yeliz K, cebinde bulunan göz yaşartıcı spreyi eşinin yüzüne sıktı.

Bu sırada, belinde bulunan silahı çeken A.K, silahın kabzasıyla eşinin başına vurdu. Baba Ali Osman Doğacık ile damadı arasında çıkan arbedede A.K, yüzüne sıkılan spreyin de etkisiyle çevreye rastgele ateş etti.

Silahtan çıkan kurşunlardan biri Ali Osman Doğacık'ın sağ el parmağına isabet ederken, muayene olmak için hastane bahçesinde bekleyen Okan Çelik sağ topuğundan, Ferzane Çendik de baldırından yaralandı.
Olay yerinde yapılan incelemede 6 adet boş kovan bulundu.

Yaralılar, ambulansla Kartal Yavuz Selim Hastanesine kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınan A.K, daha sonra askeri inzibat görevlilerine teslim edildi.