BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,10
ALTIN 2.448,91
HABER /  GÜNCEL

Üzerine düştüğü bardak boğazını kesti

Bir restoranda bulaşıkçı olarak çalışıyordu. Ayağının kayması sonucu yere kapaklandı. Elinde bulunan su pardağının üzerine düşünce boğazı kesildi.

Abone ol

Konya'da Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampusu’nda bulanan alışveriş merkezindeki bir restoranda bulaşıkcı olarak çalışan 20 yaşındaki Mehmet Ortaç, ayağının kayması sonucu yere kapaklandı. Elinde bulunan su bardağının üzerine düşen Ortaç’ın, bardağın kırılması sonucu boğazı kesildi. Ortaç, Konya Numune Hastanesi’nde tedavi altında alındı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampus’unda bulunan alışveriş merkezindeki bir restoranda meydana geldi. Restoranda bulaşıkcı olarak çalışan Mehmet Ortaç, mutfakta çalışırken ayağının kayması sonucu yere kapaklandı. Elindeki bardağın üzerine düşen Ortaç, kırılan bardak parçasının boğazını kesmesi sonucu kanlar içinde kaldı. Şah damarında 5 santimetre kesik bulunan Ortaç, ilk olarak Bosna Tıp Merkezi’ne oradan da Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altında olan Ortaç’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Aynı işyerinde aşçı olarak çalışan 42 yaşındaki Ömer Fil, “Mutfakta birden bir ses duydum. Kafamı çevirdiğimde bulaşık bölümünde Mehmet’in yere düştüğünü gördüm. Boğazından kanlar akıyordu. Düşmesi sonucu elindeki su bardağı boğazını kesmiş. Hemen ambulansla hastaneye yetiştirdik” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.