BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa nasıl karşılık verirsiniz? çoğu hollywood filminde yer alan numaraların işe yaramayacağından emin olun. uzaylılarla karşılaşmak yeni bir uygarlığı tanımak gibidir. insanlıktan daha gelişmiş bir uygarlıkla tanışırken onlardan mümkün olduğunca çok şey öğrenmek...

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa nasıl karşılık verirsiniz? Çoğu Hollywood filminde yer alan numaraların işe yaramayacağından emin olun. Uzaylılarla karşılaşmak yeni bir uygarlığı tanımak gibidir. İnsanlıktan daha gelişmiş bir uygarlıkla tanışırken onlardan mümkün olduğunca çok şey öğrenmek gerekir. Bu da ancak doğru iletişimle mümkün olabilir. Peki uzaylılarla nasıl iletişim kurulur? Bu 10 ipucu size yardımcı olacak.

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa

Değerli eşyalarınızı saklamayın

Eğer uzaylılarla dünyada karşılaşırsanız bilin ki bizden daha ileri teknolojiyi çoktan keşfetmişlerdir. Bu yüzden altın veya başka nadir değerli elementler sadece biz dünyalılar için değerlidir. Eğer gerçekten ihtiyaçları varsa neden bizim değerli eşyalarımızı çalsınlar ki… Dünyadaki yerlerini çoktan tespit etmişlerdir.

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa

Hele ki arabanız için hiç endişelenmeyin. Milyonlarca ışık yılı öteden gelmeyi başaran uzaylıların sizin sedan arabanızla ilgileneceğini pek düşünmüyoruz. Muhtemelen uzaylılar için en değerli şey bizzat kendiniz olacaktır.

Uzaylılar bir gün kapınızı çalarsa

Tehditkar olmayın

Uzaylıların ışın silahıyla sizi öldüreceğini düşünmeyin. Eğer bunu yapmak isteseler siz onlardan haberdar olmadan bunu yaparlardı. Buralara, dünyaya kadar ulaşabilmiş bir uygarlık buraya sadece sizi öldürüp geri dönmek için gelmemiştir. Eğer saldırgan olursanız sizinle diplomatik ilişki kurmalarını da beklemeyin.