BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.834,43
HABER /  GÜNCEL

Uyuşturucudan mı öldü?

Kalp krizi sonucu ölen Mete Küçükberber'e otopsi yapılacağı açıklandı.

Abone ol

Ani rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jaguar Otomobilleri Türkiye Distribütörü Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber'in cesedi, savcı tarafından incelendikten sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hastaneye akın eden Küçükmermer'in yakınları, özel hastane yerine devlet hastanesine kaldırılmasını evde yalnız olmasına bağladı.

Mete Küçükberber Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmesinin ardından yakınları hastaneye akın etti. Eski eşi Firdevs Altan uzun süre gözyaşı döktü. Firdevs Altan'ı arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Küçükberber'in komşusu Zeliha Onur, Küçükberber'in evde tek başına olması nedeniyle bir taksi ile İstinye Devlet Hastanesi'ne gittiğini, orada kardiyalog olmadığı için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi.

Onur, "Sabah 07:30 gibi kalbi durmuş ama tekrar hayata döndürülmüş. 08:00 de tekrar durmuş ama bu kez canlandırılamamış." dedi. Onur, savcının inceleme yapmasını ise Küçükberber'in daha önce uyuşturucu kullanmasına ve uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına alınmasına bağladı.