BIST 9.716
DOLAR 38,00
EURO 41,01
ALTIN 3.683,77
13°İstanbul
GÜNCEL

Uyuşturucu ticareti yapan acil doktoru böyle yakalandı!

Video Player is loading.
Süre 0:00
Toplam Süre -:-
Yüklendi: 0%
Yayın Tipi CANLI
Kalan Süre 0:00
 
1x
Advertisement

İSTANBUL Tuzla'da polisin bir daireye düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yapan acil doktoru ile acil tıp teknisyeni yakalandı.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda 24 Nisan Salı günü Tuzla Aydıntepe Mahallesi Edebali Caddesi'nde bir daireye yapılan operasyonda acil doktoru B.S. ve acil tıp teknisyeni S.S. isimli 2 şüpheli yakalandı.

Dairede yapılan aramalarda 130 kök dişi Hint keneviri, 172 adet extaccy uyuşturucu hap, 5 adet cigaralık içinde uyuşturucu, 5 bin 5 TL para ve uyuşturucu madde imalatında kullanılan düzenekler ele geçirildi.

Yakalanan acil doktoru B.S. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, S.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Operasyon anı ve arama anı saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Sitene Ekle
X
Close menu