BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  MAGAZİN

Uyuşturucu kullandıkları için kovuldular

Britney'in 3 dansçısı babası tarafından uyuşturucu kullandıkları için kovuldu

Abone ol

İNTERNETHABER

İki çocuğuyla beraber Miami'de havuz keyfi yapan Britney Spears'ın babası, 3 dansçıyı uyuşturucu kullandıkları için kovdu.

Dünya turnesi kapsamında New York konseri öncesi, 2 ve 3 yaşındaki çocuklarıyla havuz başında keyif yapan Spears oldukça rahat görünüyor.

Turkuaz bikinisi, tepeden toplanmış dağınık saçları ve turnelerin verdiği yorgunlukla tam dinlenme moduna geçmiş olan Britney, babası Jamie'nin verdiği kararla sarsıldı.

    
Ekibindeki 3 dansçısının uyuşturucu kullandığını iddia eden Britnay'in babası kızları kovdu. Bu olay Spears için yeni bir skandal yaratılmasına yol açtı.

Jamie'in yaptırdığı bir uyuşturucu testiyle kanlarında madde tespit edilen kızlar ekipten uzaklaştırıldı. Britney Spears'ın 50 dansçısı da sözleşmelerinde, gerekli görüldüğü takdirde uyuşturucu kullanım testine tabi tutulurlar maddesini kabul etmek zorundalar.

                 
Aylardır beraber çalıştıkları dansçılarla bir aile gibi olduklarını söylüyor Britney'in babası. Ancak bu tür davranışları tolare edemeyeceklerini de belirtiyor.

"Madde bağımlısı olduğu anlaşılan kişiler ya temizlenmeyi, alışkanlıklarını bırakmayı kabul edecek ve çaba harcayacaklar ya da kovulacaklar. Bu olayın diğer dansçılar için de örnek olmasını umuyoruz" diyor Jamie.

Spears 2004 yılında dansçılarından biri olan Kevin Federline ile evlenmiş daha sonra da boşanmıştı.