BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Uyuşturucu Butlerın spor hayatını bitirdi

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı ile oyuncularından Jamar Butler'la ilgili açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu madde kullandığı için gözaltına alınan basketbolcu ile ilişkiler kesildi.

Abone ol

Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, uyuşturucu madde kullandıkları gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncularından Jamar Butler'ın kulüple olan ilişkisinin kesildiğini bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ''Oyuncu Jamar Butler'ın Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile olan ilişkisi bugün itibariyle kesilmiştir'' denildi.

Kararın ardından Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nin deplasmanda karşılaşacağı Casa TED Ankara Kolejliler maçı kadrosundan çıkarılan Butler'ın, Konya'dan ayrıldığı bildirildi.

Yine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Monty Mack'in ise takımla birlikte Ankara'ya gittiği, bu oyuncuyla ilgili kararın da kan tahlillerinin sonuçlanmasının ardından verileceği öğrenildi.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımının Amerikalı oyuncuları Monty Mack ve Jamar Butler, uyuşturucu madde kullandıkları gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınmış, ifadeleri alınan iki oyuncu daha sonra serbest bırakılmıştı.