BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

UYUŞTURUCU BARONUNA HAVA DESTEKLİ OPERASYON KAMERADA

Narkotik polisi tarafından 13 yıldır aranan ve son yılların bir numaralı uyuşturucu baronu olarak gösterilen C.Y., Sarıyer’deki villasına dü...

Abone ol

Narkotik polisi tarafından 13 yıldır aranan ve son yılların bir numaralı uyuşturucu baronu olarak gösterilen C.Y., Sarıyer’deki villasına düzenlenen hava destekli operasyonda yakalandı. Film sahnelerini aratmayan operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Narkotik Polisi, ABD’nin de arama listesinde bulunan son yılların bir numaralı uyuşturucu baronu olarak gösterilen C.Y.’nin Sarıyer Değirmentepe Ayten Sokak’ta bulunan lüks villasında gizlendiğini bilgisine ulaştı. Dün belirtilen adrese helikopter destekli operasyon düzenleyen polis, şahsı gözaltına aldı. C.Y.’nin polisi fark edince kaçmaya çalıştığı ve yüksek bir yerden atlarken bacağını kırdığı belirtildi. İlk müdahalesi polis ekiplerince yapılan zanlı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

NEFES KESEN OPERASYON POLİS KAMERASINDA
Narkotik polisinin nefes kesen operasyonu ise, polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Helikopterden ve baskını yapan ekiplerce çekilen görüntülerde, operasyonun her anı kayıt altına alındı. Görüntülerde villaya dört bir yandan giren polis ekipleri, içeride aramalar yapıyor. Havuzlu lüks villada ele geçirilen silahlar ve baskın nedeniyle yarım bırakılan çaylar görülüyor. Polisten kaçmaya çalışırken ayağını kıran ünlü uyuşturucu baronuna da polis tarafından müdahale ediliyor.
(İHA)