BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Uyuşturucu bağımlısı oğula ihbar

Üsküdar'da bir baba uyuşturucu bağımlısı oğlunu polise ihbar etti.

Abone ol

Oğlunu uyuşturucu illetinden kurtarmak için bütün tedavi yollarını deneyen çaresiz baba, çektiği üzüntüye daha fazla dayanamayarak dün evdeki odasında esrar içen oğlu B.K’ı polise ihbar etti. Uzun süredir oğlunun uyuşturucu kullandığını belirten çaresiz baba, defalarca hastaneye yatırmasına rağmen kurtaramadığını belirtti.

Baba Levent K., “Çaresiz kaldım. Defalarca hastaneye yatırmama rağmen kurtaramadım. Bu bir babanın feryadıdır. Her şeyimi satarak ona veriyorum. Para vermediğim zaman bana saldırıyor. Özel okula gönderiyordum. Arkadaş çevresinin kötü olması nedeniyle uyuşturucu bağımlısı oldu. Lütfen sesimi duysunlar ve bana yardım etsinler. Oğlum şu anda odasında uyuşturucu içiyor” diye dert yandı.

Polisler tarafından gözaltına alınan B.K., uyuşturucuyu Üsküdar’da “Kupa Mustafa” adlı bir kişiden aldığını belirtirken, aldığı uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçti. Uyuşturucu bağımlısı genç ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Burada ifadesi alınan B.K. daha sonra serbest bırakıldı. Üsküdar Emniyeti uyuşturucu sattığı belirtilen Kupa Mustafa lakaplı Necati Ekşi’yi gözaltına aldı. Ekşi çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Bülent AYDOĞDU
Kaynak: www.vatanim.com.tr