BIST 9.976
DOLAR 34,06
EURO 38,05
ALTIN 2.833,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşak Üniversitesi sergi açtı

Eğitim Fakültesi öğrencileri, geliştirdikleri materyalleri bir sergide topladı.

Abone ol

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, yıl içerisinde müfredat programına uygun olarak geliştirdikleri materyalleri bir sergide topladı.

Eğitim Fakültesi Binasındaki serginin açılışını Rektör prof. Dr. Adnan Şişman yaptı. 70 materyalden oluşan ve 5 şubenin öğrencilerinin hazırladığı sergi, 4'erli gruplar halinde bir araya gelen öğrenciler tarafından yapıldı.

3 gün boyunca açık kalan sergiyi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri de gezme imkanı buldu. Bu tür çalışmaların ve materyallerin İlköğretim Okulları'ndaki sınıf öğretmenlerine rehber olabileceğini söyleyen Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Öğretim Görevlisi Seydi Aktuğ, "Müfredat programına uygun materyalleri öğrencilerimiz 4'erli gruplar halinde geliştirdi.

Bizde bu çalışmaları bir sergiyle hem üniversitemizde öğrencilerimizle hem de ilköğretim ve ortaöğretimdeki öğrencilerimizle paylaşmayı düşündük. Bundan sonra daha geniş sergilerle çalışmalarımızı Uşaklılarla da paylaşmayı düşünüyoruz" dedi.

Öğretim Görevlisi Aktuğ, sözlerini şöyle tamamladı; “Uşak Üniversitesi her gün yeni şeyler kazanmaya kazandırmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin açtığı bu sergide güzel çalışmalar var.

Üniversite olarak Uşak'a güzel şeyler katmaya devam edeceğiz. Eğitim ve teknoloji alanında geliştirdiğimiz projeleri beğeniye sunmaya devam edeceğiz. Bu sergiyi açan ve materyalleri geliştiren öğrencilerime teşekkür ediyorum"