BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  MAGAZİN

Ürek iddialara Çüş dedi!

Fatih Ürek Ergenekoncu oldu. Ürek iddiaları duyduğunda bakın neredeydi?

Abone ol

Ergenekon İddianamesinde kendisinden azılı işkenceci olarak söz edildiği ortaya çıkan Fatih Ürek iddialara tepkisini "Çüş" diyerek gösterdi

ÇÜŞ! BEN NE ANLARIM İŞKENCEDEN

Ergenekon iddianamesinde şarkıcı Fatih Ürek'in de ismi geçiyordu. Üstelik de  kendisinden ‘azılı işkenceci’ bahsediliyordu. Ürek iddiaları Bodrum’da yanıtladı; “Çüş! Ben ne anlarım işkenceden. İlk duyduğumda çok şaşırdım, bunlar komik ve trajikomik şeyler” dedi. 

DENİZDE ÖĞRENDİM, AZ DAHA BOĞULUYORDUM

Ürek şunları söyledi:

 “Ergenekon olayları ilk çıktığında arkaşlarım bana şaka yaparlardı. ‘Hadi bakalım, senin de ismin geçmesin’, derlerdi. İki gün sonra bu iddialar çıktı ve ben öğrendiğimde denizdeydim. Az daha boğuluyordum. İnanamadım ve araştırdım. Komik, hatta trajikomik bir şey bu. Çok enterasan aklımın ucundan geçmezdi, kendi kendime ben neymişim diye sordum. İddianamede benimle beraber, Türkiye’de gündemde olan sanat camiasından birçok kişinin de adı geçti. 

SİBEL CAN'LA BİRLİKTE İŞKENCE YAPIYORMUŞUZ

Hala çok şaşkınım, Rus istihbaratıyla ve MİT ile ilişkilerim varmış, ben ajanmıyım neyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ciddiye almıyorum ama iddianamade adı geçen insanlara Türkiye’de günah oluyor, yazık oluyor.

Siyasetle ilgili biri değilim. Çalışan, vergisini veren, insanları eğlendirmeyi amaçlayan biriyim. Böyle konularla gündeme gelmek beni oldukça yaraladı. Hayatımda işkence etmedim, görmedim de, Allah da göstermesin. Nasıl yapılır, neyle yapılır onu da bilmem. Sibel Can ve Hülya Avşar da var bu isimler arasında. Beraber işkence yapıyormuşuz. Bunu yazan insanların akıl sağlığı konusunda doktor kontrolünden geçmelerini tavsiye ediyorum.” 

YAZIKLAR OLSUN

Saçmasapan bir şey bu yazıklar olsun. Bunu yapan insanların fantezileri var herhalde. Biranda Ergenekoncu oldum inanılmaz bir şey. Bakalım daha kimlerin ismi yer alacak. Ama yani artık çüş, çüş yazıklar olsun yani. Çüş benim ne alakam var. Çok güldüm, hem komik hem trajikomik şeyler. Bu ülkeye yazık oluyor.”