BIST 10.089
DOLAR 34,14
EURO 38,02
ALTIN 2.889,76

Ünlülerin tuhaf vasiyetleri

Ünlülerin tuhaf vasiyetleri

Nereye gömülmek istiyormuş?kanaltürk’te yayınlanan laf aramızda adlı programa katılan türk sinemasının usta ismi cüneyt arkın, şaşırtıcı açıklamalar yaptı. kazandığı paralarla hiç yatırım yapmadığını söyleyen cüneyt arkın "biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. bir dükkan, bir şey...

Ünlülerin tuhaf vasiyetleri

NEREYE GÖMÜLMEK İSTİYORMUŞ?

Kanaltürk’te yayınlanan Laf Aramızda adlı programa katılan Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Kazandığı paralarla hiç yatırım yapmadığını söyleyen Cüneyt Arkın "Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan, bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim” dedi. Arkın bu arada bir de itirafta bulundu. Atlara olan düşkünlüğü bilinen usta aktör "Bir zamanlar atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim" dedi.

Ünlülerin tuhaf vasiyetleri

TÜRKİYE’NİN efsane müzisyenlerinden Sezen Aksu, oğlu Mithat Can’a dünyada eşi benzeri görülmemiş bir miras bırakıyor.

Ünlülerin tuhaf vasiyetleri

OĞLUNA PAHA BİÇİLMEZ MİRAS BIRAKIYOR

Beste fabrikatörü Sezen Aksu, oğlu Mithat Can için büyük bir servet hazırlıyor. Minik Serçe, çok özel bestelerini Kanlıca’daki evinin kasasında biriktiriyor.

Ünlülerin tuhaf vasiyetleri

Şarkıları dillerden düşmeyen Minik Serçe, kimseye vermeye kıyamadığı çok özel bestelerini Kanlıca’daki evinin kasasında biriktirmeye başladı. 1974 yılında girdiği müzik piyasasında besteleriyle birçok ismi yıldız yapan ve şarkıları dillere destan olan Aksu, oğlu Mithat Can’ın geleceğini garantiye aldı.