BIST 8.898
DOLAR 34,22
EURO 37,75
ALTIN 2.923,27

Ünlülerin tercih ettiği mekanlar!

Ünlülerin tercih ettiği mekanlar!

Deniz berdan / lucca içki içmediğim için gündüz geliyorum lucca, evime çok yakın bir yerde ve benim için bir 'mahalle kafesi'. buradayken kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum. hatta yaz tatillerinde çocuklarla geliyoruz, boya kitapları ve kalemleri ile sanki evin salonundaymış gibi vakit...

Ünlülerin tercih ettiği mekanlar!

DENİZ BERDAN / LUCCA
İÇKİ İÇMEDİĞİM İÇİN GÜNDÜZ GELİYORUM
Lucca, evime çok yakın bir yerde ve benim için bir 'mahalle kafesi'. Buradayken kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum. Hatta yaz tatillerinde çocuklarla geliyoruz, boya kitapları ve kalemleri ile sanki evin salonundaymış gibi vakit geçiriyoruz.

Ünlülerin tercih ettiği mekanlar!

Lucca'nın gündüz müşterisiyim, içki içmediğim için genelde gündüz vakti gelirim. Eğer bir toplantım, iş görüşmem varsa burayı tercih ediyorum. Arkadaşlarımla buluşucaksam ortak nokta gene burası. Haftanın iki veya üç günü geliyorum. Bol köpüklü sütlü çayı vazgeçilmezim. Limonlu levreği de çok lezzetli. Ve Lucca Burger... İstanbul'un en iyi burgeri bence...

Ünlülerin tercih ettiği mekanlar!

HAKAN YILMAZ / DENİZ YILDIZI
TESADÜFEN KEŞFETİM
Çengelköy’e hayatımın sıkıntılı bir döneminde taşındım ve Deniz Yıldızı’na da tesadüfen geldim. O zamandan beri üç yıldır her hafta gelirim. Hem tek başıma hem de arkadaşlarımla birlikte tercih ettiğim bir yer.

Ünlülerin tercih ettiği mekanlar!

PERSONELİ COK SICAK
Kızım da çok seviyor, hafta sonları onu balık yemesi için buraya getiriyorum, başka yere gitmek istemiyor. Personeli çok sıcak, kendimi evimdeymiş gibi hissettiriyorlar. Boğaz’ın çok güzel bir noktasında, manzarası ile beni rahatlatıyor, kafamı dinliyorum. Ara sıcaklarından levrek sarmasını ve ahtapot ızgarayı çok güzel yapıyorlar. Yalnız yaşadığım için bazen eve balık söylüyorum, kahvaltıya geliyorum.