BIST 9.666
DOLAR 34,20
EURO 38,12
ALTIN 2.897,97

Ünlülerin seçimi

Ünlülerin seçimi

Çağla şıkel’den adnan şenses’e, ata demirer’den sibel can’a kadar birçok ünlü isim, dün vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti.

Ünlülerin seçimi

Çağla Şıkel’den Adnan Şenses’e, Ata Demirer’den Sibel Can’a kadar birçok ünlü isim, dün vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti.

Ünlülerin seçimi

Ozan Güven
Oğluyla sandıkta

Ozan Güven, minik oğlu Ali ile Beşiktaş Lütfi Banat İlköğretim Okulu’ndaydı. Ünlü oyuncu, oyunu kullandıktan sonra “Herkes için hayırlı olsun” dedi.

Ünlülerin seçimi

Sibel Can
Çocuklarımız rahat etsin

Sibel Can, oyunu Acarkent’teki TED Koleji’nde kullandı. Oy vermeye küçük oğlu Emir’le birlikte giden sanatçı, Türkiye için ‘hayırlısını’ diledi: “Hepimizin çocukları var. Onların rahat edeceği, istediklerini yapabileceği bir ortam oluşmasını istiyorum. Bu yüzden herkes için hayırlı olmasını diliyorum.”

Ünlülerin seçimi

Ata Demirer
Seçim gafı

Seçim gününün bombasını Ata Demirer patlattı. Ünlü komedyen, cep telefonuyla oy kabinine giremeyeceğini söyleyen sandık görevlisiyle yaşadığı ilginç diyaloğu, Twitter’daki sayfasında takipçileriyle paylaştı: “Tarihi salaklığım! Seçim görevlisi: Telefonunuzu alabilir miyim? Ben: Ee... BKM’den bana ulaşabilirsiniz. Seçim görevlisi: Hahaha hayır makineyi diyorum. Yasak da!”