BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Ünlülerin pahalı hediyeleri

Ünlülerin pahalı hediyeleri

Marmara Denizi'ne bakan bu yalının içinde yaşamak pek çok kişi için sadece bir hayal... Ama ayaklarıyla milyonlar kazanan bir futbolcu sırf eşini sevindirmek ve ona teşekkür etmek için bu yalıda yer alan bir daireye milyonlarca dolar ödedi.

Ünlülerin pahalı hediyeleri

EŞİNE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN YALI DAİRESİ SATIN ALDI

Marmara Denizi'ne bakan bu yalının içinde yaşamak pek çok kişi için sadece bir hayal... Ama ayaklarıyla milyonlar kazanan bir futbolcu sırf eşini sevindirmek ve ona teşekkür etmek için bu yalıda yer alan bir daireye milyonlarca dolar ödedi... Üstelik gözünü bile kırpmadan... Bu eşlerine ya da sevgililerine dudak uçuklatan hediyeler alan ünlülere sadece bir örnek.

Gösteri dünyasının ünlülerinin yaşamları gibi sevdiklerine aldıkları hediyeler de sıradışı. Kimi yat alıyor kimi malikane. Hatta sevgilisi için ada satın alan bile var. İşte ünlülerin eşlerine ya da sevgililerine aldıkları dudak uçuklatan hediyeler.

Ünlülerin pahalı hediyeleri

Ünlü futbolcu Emre Belözoglu, bir süre sonra baba olaya hazırlanıyor. Geçen yıl evlendiği Tuğba Hanım'ın hamile olduğunu öğrenince oe her baba adayı gibi sevinçten ayakları yerden kesildi..

Ünlülerin pahalı hediyeleri

Ünlü futbolcu eşinden aldığı bu habere öylesine sevindi ki, kesenin ağzını da açtı.

Ünlülerin pahalı hediyeleri

İşte Kanlıca'da 2 buçuk milyon dolar ödediği bu yalı dairesi de Belözoğlu'nun eşine aldığı hamilelik hediyelerinden sadece biri. Yalı dairesinin tadilatı biter bitmez Belözoğlu çifti oraya taşınacak.