BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Ünlülerin mal varlıkları

Ünlülerin mal varlıkları

Kurtlar vadisi dizisinde polat alemdar karakterini canlandıran necati şaşmaz, ticarete atılıyor. necati şaşmaz, abisi naci şaşmaz ile birlikte bolu'nun gerede ilçesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapacak. necati şaşmaz, yatırımlarını sürekli olarak gerede'ye yapıyor. gerede belediye başkanı...

Ünlülerin mal varlıkları

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, ticarete atılıyor. Necati Şaşmaz, abisi Naci Şaşmaz ile birlikte Bolu'nun Gerede ilçesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapacak. Necati Şaşmaz, yatırımlarını sürekli olarak Gerede'ye yapıyor. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın konuyla ilgili olarak, "Şaşmaz ailesi daha önce ilçemize büyük bir ahşap fabrikası kurdu. Gerek Raci Şaşmaz, gerekse Necati Şaşmaz ilçemizi sık sık ziyaret ediyor. En son büyükbaş hayvancılık yapmak istediklerini bizlere ilettiler. Bizler bu girişimden son derece mutlu olduk. Gerede'ye yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açık ve sonuna kadar kendilerine destek vereceğiz" dedi.

Ünlülerin mal varlıkları

Besteci, müzik yapımcısı ve sinema oyuncusu İbrahim Tatlıses, uzun süredir ticari alanda da faaliyet gösteriyor. Sanatçının Seyrantepe’de bir iş hanı, marketi, mağazası ve konfeksiyon fabrikası bulunuyor. Bunların haricinde; Cevahir Alışveriş Merkezi’nde solaryum salonu, Bodrum ve Kuşadası’nda oteli, gece kulübü, uçak ve taksi şirketi, villaları, Almanya Hamburg’ta fabrikaları da olduğu biliniyor. Tam bir kebap üstadı olan Tatlıses, bir ara bu işe de el atmıştı.

Ünlülerin mal varlıkları

Türkiye’nin Diva’sı Bülent Ersoy’un gelirinin bir kısmını iş makinelerine yatırdığı manşetleri süslemişti. Ersoy, 200-250 bin dolara dozerleri ve kepçeleri haftalığı 10 bin dolardan belediyelere ve müteahhitlere kiraya veriyor.

Ünlülerin mal varlıkları

2003 model Suzuki marka otomobil, Eşinin kullandığı Hyundai münübüs, Marmaris'te bir yarımada, Marmaris'te benzin istasyonu, Adana'da 50 daire, İstanbul Emirgan'da 6 villa, Sarıyer'de bir daire,Tarabya'da bir daire, Tarabya'da 4 katlı bir villa, bankada bir miktar nakit.