BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Ünlülerin ilginç lakapları!

Ünlülerin ilginç lakapları!

Tuhaf bir kızpelin batu: ünlü oyuncu lisede arkadaşları tarafından çok tuhaf giyindiği belirtilerek kendisine 'weirdo' diye seslendiğini belirtti. batu, "weirdo, tuhaf insanlara takılan bir isim. lisede gotik bir haldeydim. hep siyah giyer, siyah oje sürer ve de siyah ruj sürerdim. o yüzden...

Ünlülerin ilginç lakapları!

TUHAF BİR KIZ

PELİN BATU: Ünlü oyuncu lisede arkadaşları tarafından çok tuhaf giyindiği belirtilerek kendisine 'Weirdo' diye seslendiğini belirtti. Batu, "Weirdo, tuhaf insanlara takılan bir isim. Lisede gotik bir haldeydim. Hep siyah giyer, siyah oje sürer ve de siyah ruj sürerdim. O yüzden 'Weirdo' lakabını takmışlardı" dedi.

Ünlülerin ilginç lakapları!

'T' DİYE SESLENİYORLAR

TARKAN: Megastar lakabıyla anılan ünlü şarkıcının aslında aile arasında başka bir adı daha olduğu ortaya çıktı. Tarkan'ın akrabaları evde 'T' diye sesleniyorlarmış.

Ünlülerin ilginç lakapları!

HUYSUZ OLUNCA

SEYFİ DURSUNOĞLU: Ünlü sanatçı Beylerbeyi'de amatör tiyatro ile ilgilendiği dönemlerde birkaç kantocuya lakap takmıştı. Tiyatronun yöneticisi olduğu için sürekli huysuzluk çıkaran Dursunoğlu, kendisini için ise 'Virjin' ismini takmak isterken arkadaşları, "O zaman senin adın 'Huysuz Virjin' olsun" diyerek, yıllarca Dursunoğlu'nun bu isimle anılmasını sağladı

Ünlülerin ilginç lakapları!

FATİH ÜREK: Sahnelerin vazgeçilmez şarkıcılarından Fatih Ürek de lakabıyla şaşırtan ünlüler arasında. Fatih Ürek'in yakın çevresi kendisine 'Fato' diye seslenirken, Ürek ise bu lakaptan hiç rahatsızlık duymamış.