BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,09
ALTIN 2.446,23

Ünlülerin eski aşkları böyle bitti

Ünlülerin eski aşkları böyle bitti

Sonsuza kadar mutlu aşk" sadece masallarda olurbirbirlerini çok sevmişlerdi, "hayatımızın aşkını bulduk bir daha bırakmayız" diyerek sonsuza kadar birlikte olma sözü vermişlerdi. öyle ki hayranları da artık onları birbirlerinden ayrı düşünmez olmuştu.ama "...ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar"...

Ünlülerin eski aşkları böyle bitti

SONSUZA KADAR MUTLU AŞK" SADECE MASALLARDA OLUR

Birbirlerini çok sevmişlerdi, "hayatımızın aşkını bulduk bir daha bırakmayız" diyerek sonsuza kadar birlikte olma sözü vermişlerdi. Öyle ki hayranları da artık onları birbirlerinden ayrı düşünmez olmuştu.

Ama "...ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar" çümlesinin sadece masallara ait olduğunu kanıtlarcasına ilişkileri yarım kaldı..

İşte gösteri dünyasının bir dönem çok konuşulan, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi görünen ama çoktan tarihe karışan aşkları.

Ünlülerin eski aşkları böyle bitti

"ÇOK MUtLUYUM" DEMİŞTİ AMA...

Seren Serengil, 2006 yılında bir çok insanın hayalini süsleyen bir törenle evlendiğinde "çok mutluyum" açıklamasını yapmıştı.

Ünlülerin eski aşkları böyle bitti

Musa Aytun ile aşk şehri Roma'da dünyavine giren Serengil'in son 5 yıl içindeki üçüncü evliliğiydi bu. Kendisi de dahil bir çok kişi bu defa Serengil'in mutluluğu bulduğunu düşünüyordu ki, işler beklendiği gibi gelişmedi.

Ünlülerin eski aşkları böyle bitti

Çift geçen yıl olaylı bir biçimde evliliklerine nokta koydu.. İkisi de bu süre içinde birbirlerine söylemediğini bırakmadı. Önce Serengil tarafından, Aytun'a 'hırsızlık' suçlaması yapıldı. Ardından da Aytun'un "Seren'in ilk hamileliği düzmeceydi" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.Çift geçen yıl olaylı bir biçimde evliliklerine nokta koydu.. İkisi de bu süre içinde birbirlerine söylemediğini bırakmadı. Önce Serengil tarafından, Aytun'a 'hırsızlık' suçlaması yapıldı. Ardından da Aytun'un "Seren'in ilk hamileliği düzmeceydi" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.