BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Ünlülerin en çılgın anıları

Ünlülerin en çılgın anıları

Sevdiğiniz kişi için yaptığınız en büyük çılgınlık neydi, ya da nefes aldığınız müddetçe asla unutamayacağınız en büyük sürpriz?cemiyet hayatının sevilen isimleri, şamdan dergisi'ne hayatlarının en çılgın anlarını, en büyük sürprizlerini anlattı.siren ertan çarmıklı: en büyük sürprizi eşim gökhan...

Ünlülerin en çılgın anıları

Sevdiğiniz kişi için yaptığınız en büyük çılgınlık neydi, ya da nefes aldığınız müddetçe asla unutamayacağınız en büyük sürpriz?

Cemiyet hayatının sevilen isimleri, Şamdan Dergisi'ne hayatlarının en çılgın anlarını, en büyük sürprizlerini anlattı.

SİREN ERTAN ÇARMIKLI: EN BÜYÜK SÜRPRİZİ EŞİM GÖKHAN YAPTI, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE EVLENDİK

Çılgınlık olarak adlandıramam ama sürpriz yapmayı çok severim. Dokuz yıla yaklaşan birlikteliğimiz boyunca eşim Gökhan (Çarmıklı) için özel gösterimli sinema kapatmak, ünlü bir ressamımıza tablosunu yaptırmak, nereye gideceğini bilmeden havalimanına götürüp Floransa’da çok hoşuna gidecek bir programa uçurmak gibi birçok sürpriz hazırladım ama en büyük sürprizi o bana yaptı; ben daha ne olduğunu bile anlamadan bir ‘Sevgililer Günü’nde evlendik.

Ünlülerin en çılgın anıları

EDA TAŞPINAR: EN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ HEDİYEMİ EN YAKIN DOSTUM VERDİ

Hayattaki en yakın dostum, biricik kız arkadaşım, 27. doğum günüm için Bodrum Maça Kızı Otel’de bir aylığına bahçeli odalardan birini hediye etmişti bana. Aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi bu. Çok büyük bir yürekle ve incelikle yapılan bir hareketti.
Ünlülerin en çılgın anıları

FERYAL GÜLMAN: AVRUPA YAKASI KONSEPTLİ DOĞUM GÜNÜ PARTİMİ ASLA UNUTMAYACAĞIM

3 yıl önce bana, evimde sürpriz bir doğum günü hazırlamışlardı. Ağabeyim, eşi, yeğenim, eşim ve tüm ailenin birlikte, kendi evimde bana böyle bir şey hazırlamaları benden habersiz gerçekten imkansız gibi. Tabii beni bir sürü planla tüm gün evden uzak tutmayı başardılar. Konsept olarak evimin salonunu ‘Avrupa Yakası’ dizisindeki Burhan’ın evine donüştürmüşlerdi. Evin salonuna girdiğim anda film stüdyosundayım zannetim. Yere örtü serili, üzerinde okey oynayan insanlar bir köşede. Koltukların ve tabloların üzerinde dantelli örtüler, erkekler çizgili pijama altına ayakkabı giyiyor... Neticede o kadar eğlendim ve güldüm ki, geçirdiğim en güzel güzel doğum günü partisiydi diyebilirim.

Ünlülerin en çılgın anıları

ETEL BALER: EŞİM ROBERT BENİ GÖRMEK İÇİN İLK UÇAĞA ATLAYIP ALMANYA’YA GELMİŞTİ

Robert’le altı aydır tanışıyorduk ve ara sıra görüşüyorduk fakat o sıralar kimseyle bir ilişki yaşamak aklımın ucundan geçmiyordu. Bir sabah beni arayıp “Akşam buluşalım mı?” dedi. Ben de “Babamla Köln’de fuardayız” dedim. ”Ben de Köln’deyim“ dedi. Ben “Ne tesadüf, olur tabii, hep beraber yemeğe çıkarız” diyerek kabul ettim. Meğer konuştuğumuzda İstanbul’daymış. Kendi yorumuyla “Rekabetsiz ortamda avantaj sağlayabilmek” için valizini bile almadan ilk kalkan uçağa atlayıp Almanya’ya gelmiş.