BIST 9.351
DOLAR 34,20
EURO 37,90
ALTIN 2.913,59

Ünlülerin aşk çılgınlıkları

Ünlülerin aşk çılgınlıkları

Kimi "aşk pişmanlık duymamaktır" diyor kimi "şimdiki aklım olsa yapmazdım." sonuçta hepsi aşk uğruna büyük bir çılgınlık yapmış. hafta sonu dergisi ünlülerin aşk için yaptığı çılgınlıkları derledi.

Ünlülerin aşk çılgınlıkları

Kimi "aşk pişmanlık duymamaktır" diyor kimi "Şimdiki aklım olsa yapmazdım." Sonuçta hepsi aşk uğruna büyük bir çılgınlık yapmış. Hafta Sonu dergisi ünlülerin aşk için yaptığı çılgınlıkları derledi.

Ünlülerin aşk çılgınlıkları

YUSUF GÜNEY: 'TARLAYA ‘AŞKIM’ YAZDIRDIM’

Pilotluk eğitimi alıyordum. Sevgilime doğum günü için bir sürpriz yapmak istedim ve bir tarlaya uçakla ‘Doğum günün kutlu olsun aşkım’ yazdım. Doğum günü geldi çattı. O gün onu yanıma aldım ve uçuyorken aşağıya bakmasını istedim. Aşağıdaki yazıyı görünce çok sevindi. Onun için de çok farklı bir doğum günü hediyesi olmuştu.”

Ünlülerin aşk çılgınlıkları

NİLGÜN BELGÜN: HER GÜN İZMİR’E GİTTİM GELDİM’

“Bir zamanlar aşkım için haftanın üç günü sabah İzmir’e gidip akşam İstanbul’a dönüyordum. İstanbul’da oyunum olduğu için mecburen dönmek zorunda kalıyordum. Ama asla pişman değilim. Bence aşk, pişmanlık duymamaktır.”

Ünlülerin aşk çılgınlıkları

KENAN IŞIK: ‘EVLENMEKTİ’

“Bugüne dek yaptığım en büyük çılgınlığım evlenmekti. İlk evliliğimde bu çılgınlığımdan dolayı memnun değildim. Ama ikinci kez evlenme kararı aldığım için çok memnunum.”