BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Ünlü oyuncu ilk frikiğini verdi!

Ünlü oyuncu ilk frikiğini verdi!

İlk frikiğini verdi!magazin basını harry potter'ın yıldızının göğüs frikiğini konuşuyorharry potter serisinin yıldızlarından, 21 yaşındaki emma watson bir gece kulübü çıkışında verdiği bu frikikle magazin basınının gündeminde. çocuk yıldız olarak başladığı oyunculuk kariyerine alımlı bir genç...

Ünlü oyuncu ilk frikiğini verdi!

İLK FRİKİĞİNİ VERDİ!

Magazin basını Harry Potter'ın yıldızının göğüs frikiğini konuşuyor

Harry Potter serisinin yıldızlarından, 21 yaşındaki Emma Watson bir gece kulübü çıkışında verdiği bu frikikle magazin basınının gündeminde. Çocuk yıldız olarak başladığı oyunculuk kariyerine alımlı bir genç aktris olarak devam eden Watson, özellikle İngiltere'de genç kızların sevgilisi durumunda. Harry Potter serisinin çekimlerini tamamladıktan sonra dört filmde birden rol alan Watson'ın yeni neslin en büyük yıldızlarından biri olacağı öngörülüyor.

Ünlü oyuncu ilk frikiğini verdi!

KLİBİ 11 ÜLKEDE YASAKLANDI!


Rihanna son albümü "Loud"ın açılış parçası "S&M"e çektiği klibi salı günü yayımladı. Hafifmuzik'in haberine göre yayınlandığı ilk günden itibaren yoğun tepki alan ve üç günde 11 ülkede yasaklanan klip, youtube üzerinde ise 18 yaş uyarısıyla izlenebiliyor. MTV gündüz saatlerinde yayınlamak üzere klibin sansürlü bir versiyonunu hazırlarken, BBC Radio 1 ise klibi saat yediden önce yayımlamayacağını açıkladı. Rihanna'nın ABD'de ünlülerle girdiği kavgalarla tanınan blog yazarı Perez Hilton'u tasmayla dolaştırdığı klipte seksi şarkıcı lateks kostümü içinde bir grup gazeteciye işkence ediyor. Klibin yasaklanması ABD'de tartışmaları beraberinde getirirken, daha önce çok daha müstehcen klipleri yayına veren MTV'nin giderek muhafazakarlaştığı iddia ediliyor.

Ünlü oyuncu ilk frikiğini verdi!

EVLİLİK SORUSU ONU ÇILDIRTTI!

Lale Devri dizisinde birlikte oynayan sevgililer Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya, önceki gün İstinye Park'taydı


Elini kapıya sıkıştırarak sakatlanan Tolgahan Sayışman, “Sette sahneleri oynarken zorlanıyorum. Arabayı da güçlükle kullanıyorum. Tek elimle direksiyon çeviriyorum. Üç hafta sonra bandajı çıkaracağız. Bir an önce bandajdan kurtulmak istiyorum” dedi.

Sinema projelerini ayrı ayrı değerlendirdiklerini söyleyen sevgililer, senaryoları okuduklarını, yaz aylarında da kamera karşısına geçeceklerini belirtti. Öte yandan Sayışman, evlilikle ilgili soruları “Arkadaşlar lütfen bu soruları sormayın” diyerek geçiştirdi.

Ünlü oyuncu ilk frikiğini verdi!

DÜRİYE'NİN KIZI NİŞANLANDI!

Muğla’da çekilen “Dürüye’nin Güğümleri” dizisinde Dürüye’nin kızlarından Huriye’yi oynayan Burcu Binici aile içinde yapılan sade bir törenle dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak’la nişanlandı