BIST 9.351
DOLAR 34,21
EURO 37,91
ALTIN 2.927,31

Ünlü manken vetoyu yedi

Ünlü manken vetoyu yedi

Nejat eskiye döndüberrak tüzünataç'tan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan nejat işler önceki akşam eski sevgilisi selma merter ile nişantaşı'nda eğlendi. gece boyunca dans eden ikilinin keyfi çıkışta da yerindeydi.

Ünlü manken vetoyu yedi

Nejat eskiye döndü

Berrak Tüzünataç'tan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan Nejat İşler önceki akşam eski sevgilisi Selma Merter ile Nişantaşı'nda eğlendi. Gece boyunca dans eden ikilinin keyfi çıkışta da yerindeydi.

Ünlü manken vetoyu yedi

Tatlıses'e zırhlı koruma

İbrahim Tatlıses, Nişantaşı'nda yeni aldığı zırhlı Mercedes'iyle görüntülendi. GATA'daki tedavisinin bittiğini söyleyen İbo, "Artık üzülmek yok. Cem Yılmaz'ın DVD'siyle eğleniyorum" dedi.

Ünlü manken vetoyu yedi

Ortaköy'de Avşar rüzgarı esti

Hülya Avşar, önceki akşam Ortaköy'ü birbirine kattı. İş toplantısına katıldığı otelden çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerle karşılaşan Avşar, Ortaköy sokaklarında gezintiye çıktı. Adeta bir başbakan havasında, esnafın alkışları eşliğinde yürüyen Avşar Kızı, herkesle tek tek tokalaşmayı ihmal etmedi. Ortaköy'den ayrılırken Arap turistlerle karşılaşan güzel oyuncu, bir turistin "Ya Hülya helva yer misin?" sorusuna "Yok hacı, fış fış sağol" diye yanıt verdi.

Ünlü manken vetoyu yedi

Emina çocuklarıyla form tutuyor

Geçtiğimiz ay ikinci oğlu Yavuz'u dünyaya getiren Emina Sandal, eski formuna kavuşmak için spor salonundan çıkmıyor. Oğulları Yaman ve Yavuz'u da spor salonuna götüren Sandal, geçtiğimiz günlerde Twitter sayfasında, spor salonunda çektiği iki fotoğrafı paylaştı. Sandal, fotoğrafların altına da "Yavuz bugün bana yardımcı olur" diye yazdı.