BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

Ünlü işadamı sınavdan çıktı Gül'e koştu

Gençlerle birlikte LYS'de ter döken ünlü işadamı Hacı Boydak sınavdan sonra Cumhurbaşkanı Gül'le kahvaltıda buluştu...

Abone ol


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de güne sabah sporuyla başladı, kentin önde gelenleriyle kahvaltıda bir araya geldi ve organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu. 

Gül'le kahvaltı yapanların arasında sabah LYS 3'te gençlerle ter döken Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak da vardı. Boydak ailesinin verdiği kahvaltıya sınav bittikten sonra katılabildi.


Abdullah Gül Üniversitesinin yarınki temel atma töreni için Kayseri'de bulunan Gül, güne erken saatlerde Kıranardı kent ormanında sabah yürüyüşüyle başladı. Gül'e, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de eşlik etti. 

Kent ormanında yaklaşık 2.5 saat kalan Gül, daha sonra Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yakınındaki Boydak Ormanı'nda kahvaltı yaptı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Boydak Holding Üst Yöneticisi Memduh Boydak'ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda hayırsever iş adamı katıldı. 

Cumhurbaşkanı Gül, öğleden sonra ise Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.