BIST 9.002
DOLAR 34,18
EURO 37,05
ALTIN 2.977,09
HABER /  SPOR

Ünlü golcü Feneri bekliyor

Kezman'ın arkadaşı Fener'den haber bekliyor. Golcünün menejeri şaşkın çünkü..

Abone ol Kezman tavsiye etti
Zigiç'in menajeri Calasan'a ilk soru F.Bahçe'den resmi bir teklif gelip gelmediği yönünde oldu. Sırp menajer resmi bir teklif olmadığını söyledi, ancak önemli bir noktaya parmak bastı:

"Nikola, Kezman ile çok i y i arkadaş. Tatillerini birlikte geçirdiler. Kezman'ın onu Fenerbahçe'ye gelme konusunda ikna ettiğini, İstanbul'u, Türk insanını öve öve bitiremediğini ve kulübüne de tavsiye ettiğini biliyorum." Sırbistan Milli Takımı'nda Zigiç- Kezman ikilisini seyretmekten büyük keyif aldığını da belirten Calasan, "Zigiç golcülüğünün yanısıra kafa toplarında ve asist yapmada son derece etkili bir oyuncu. Kezman'a Fenerbahçe'de en az 20 gol attırır" dedi.

Valencia istiyor ama...
Calasan, Valencia'nın Zigiç için devrede olduğunu açıkladıktan sonra bombayı patlattı: "Sana şunu söyleyebilirim ki, Valencia çok ciddi bir teklif yaptı, ancak Zigiç benim de anlayamadığım bir şekilde F.Bahçe'yi istiyor. F.Bahçe bugün arasın, yarın İstanbul'a gelir imzalarız."

Zigiç, geçen sezon Trabzon'un da gündemine gelmiş. İstanbul'a gelen Calasan, Nuri Albayrak ile görüşmüş, ancak anlaşamamış. Ancak bu sezon Zigiç'in F.Bahçe formasını giymesi yüksek ihtimal gözüküyor.