BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.820,96
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Umutsuz ev kadını Julia Roberts

Bir süredir beyaz perdeden uzak kalan Julia Roberts, sinemaya 'umutsuz ev kadını' rolünde dönüyor.

Abone ol Uzun süredir beyaz perdeden uzak kalan Oscarlı yıldız Julia Roberts, sinemaya 'umutsuz ev kadını' rolünde geri dönüyor.

Roberts, 'Eat, Pray, Love' isimli yapımda ev kadınlığından sıkılarak boşanan ve dünya turuna çıkan Elizabet Gilbert'ı canlandıracak.
 
Sinema dünyasının ünlü yıldızı Julia Roberts, ikiz bebeklerinin doğumu nedeniyle uzak kaldığı beyaz perdede yapımcılığını Brad Pitt'in Plan B adlı şirketinin üstleneceği 'Eat, Pray, Love' isimli filmle dönüyor.
 
Yönetmenliğini Türk televizyonlarında da gösterilen 'Nip/Tuck' adlı dizinin yaratıcısı Ryan Murphy'nin yapacağı film, Elizabeth Gilbert'ın otobiyografisinden sinemaya uyarlanacak.
 
Filmde Roberts, kocası, büyük apartman dairesi ve servetine rağmen bunlarla mutlu olmayarak boşanan ve dünya turuna çıkan Gilbert'ı canlandıracak.
 
Konusu dört ayrı ülkede geçen filmin çekimlerine, diğer oyuncuların belirlenmesinden sonra başlanacak.
 
Julia Roberts ile Brad Pitt, 'Meksikalı', 'Oceans Eleven' ve 'Oceans Twelve' adlı yapımlarda birlikte kamera karşısına geçmişti.
 
X-Men güzeli 'Lake City'de
 
'X-Men' serisinin güzel oyuncusu Rebecca Romijn de, 'Lake City' adlı filmin kadrosuna katıldı.
 
Sissy Spacey, Troy Garity, Dave Matthews ve Keith Carradine'ın da rol alacağı film, ailesi tehlikeye düşünce küs olduğu annesiyle barışarak mücadeleye başlayan bir adamın öyküsünü anlatıyor.
 
Filmin yönetmenliğini Perry Moore ve Hunter Hill birlikte üstleniyor.
 
'The Constant' adlı yapımla 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan yetenekli oyuncu Rachel Weisz de 'The Brothers Bloom' adlı filmde rol almaya hazırlanıyor.
 
Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Rian Johnson'ın üstlendiği filmin yapımcılığını ve finansörlüğünü Endgame Entertainment yapacak.
 
Film, suç dünyasından ayrılmaya karar veren iki kardeşin son bir 'iş' için yeni maceraya atılmasını ve zengin olmasını anlatıyor.
 
'The Brothers Bloom' isimli filmin çekimlerine 2007 yılında başlanması planlanıyor. Rachel Weisz'in rol aldığı ve Darren Aronofsky'nin yönettiği 'The Fountain' adlı film de önümüzdeki ay gösterime girecek.
 
Filmde, Weisz, Hugh Jackman ile kamera karşısına geçmişti.