BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Ümraniye'de bu pazar trafiğe dikkat

Ümraniye Belediyesi, pazar günü verilecek iftar nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatacak

Abone ol

Ümraniye Belediyesinin 7 Ağustos Pazar günü düzenleyeceği iftar programı nedeniyle ilçedeki bazı yollar hafta sonu trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ümraniye Belediyesince 7 Ağustos Pazar günü 16.30-22.00 saatleri arasında düzenlenecek iftar programı dolayısıyla 6 Ağustos Cumartesi günü saat 22.00'den, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 06.00'ya kadar ilçedeki bazı yolların trafiğe kapalı olacağı belirtildi. 

Suiş Caddesi ve Menteşoğlu Caddesi kesişiminden Alemdağ Caddesi yönüne katılımın kapatılacağı, trafiğin Menteşoğlu Caddesi istikametine tek yönlü olarak yönlendirilmesiyle Menteşoğlu Caddesinin mevcut trafiğinin Bosna Bulvarı üzerinden Sipahioğlu ve Egemenlik caddeleri yönüne verileceği kaydedilen açıklamada, Suiş Caddesi üzerinden Çavuşbaşı Caddesi Şile Yolu istikametine girişin kapatılacağı aktarıldı. 

Açıklamada, Alemdağ Caddesi başından Dudullu yönüne, Tuna Sokağa kadar bu caddenin trafiğe kapatılmasıyla, trafiğin Tuna ve Kırlangıç sokaklar üzerinden Çavuşbaşı Caddesine doğru, cadde boyunca tek yönlü olarak Üsküdar istikametine yönlendirileceği vurgulanarak, Çiftlik Sokaktan itibaren Suiş Caddesine kadar Çavuşbaşı Caddesi tarafından Alemdağ Caddesine çıkan sokakların trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Fatih Sultan Mehmet Caddesinin Çiftlik Sokak katılımının trafiğe kapatılacağı, Sütçü İmam Caddesi başından Yayla Sokak başına kadar, bu caddeden Alemdağ Caddesine çıkan tüm sokakların trafiğe kapalı olacağı bildirildi.