BIST 9.900
DOLAR 34,13
EURO 38,13
ALTIN 2.883,50
HABER /  SPOR

Ümit Özat futbola başladı

Sahada ölümden dönerek herkesi korkutan Ümit Özat futbola çoktan başlamış. Ama sahada değil..

Abone ol

Almanya'nın birinci ligi Bundesliga'da mücadele eden 1. FC Köln'ün kaptanı Ümit Özat, ''Rüyalarımda tekrar futbol oynadığımı görüyorum'' dedi.

Özat, Kölner Express gazetesine verdiği demeçte 145 gündür futboldan uzak kaldığını ve hangi koşullarda olursa olsun en az bir sezon daha FC Köln forması giymek istediğini belirtti.

Yapılan son sağlık kontrollerinin sonuçlarının hepsinin olumlu olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, ''İltihap hemen hemen geçti. Altı ay dinlenmem gerektiği söylendi. 50 günüm kaldı, bu zamanda son kontroller yapılırken kafamı da dinlendirmek istiyorum. Benim tek amacım FC Köln formasını tekrar giymek. Şartlar ne olursa olsun en az bir sezon daha FC Köln forması giymek istiyorum. İstanbul'a gittiğimde Köln'ü, insanlarını ve stadyumu özlediğimi hissettim'' diye konuştu.

Rüyalarında futbol oynuyor

Rüyalarında sürekli futbol oynadığını gördüğünü tekrarlayan Özat, ''Karlsruhe hepimiz için bir şoktu. Ailemin ve eşimin o andan sonra futbolu bırakmamı istemeleri normal. Tabii ki ailem ve çocuklarımdan önemli hiçbir şey yok. Nihai kararı doktorlar verecek'' diye konuştu.