BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,88
ALTIN 2.799,16
HABER /  SPOR

Ümit Karan bir ilke imza attı

Galatasaray'ın başarılı golcüsü Ümit Karan, V. Manisa karşısındaki oyunuyla bu sezon bir ilke imza attı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 20. haftası sonunda Ümit Karan, bu sezon bir maçta 4 gol kaydederek, bir ilke imza attı.

Ümit Karan, Vestel Manisaspor ile yapılan maçta filelere 4 gol bırakmayı başardı ve bu sezon bir maçta rakip kaleye en fazla gol atan oyuncu unvanını şimdilik eline geçirdi.

Ümit Karan'ı, 3'er golle Fenerbahçe'den Alex ve Deivid, Beşiktaş'tan Bobo ve Nobre, Vestel Manisaspor'dan Rafael ve Zelenka ile Antalyaspor'dan Coşkun izledi.

Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor'u 6-0 yendiği maçta Alex, rakip ağları 3 kez havalandırmayı başardı. Yine sarı-lacivertlilerin tartışılan futbolcusu Deivid de deplasmanda 3-2 kazandıkları Vestel Manisaspor maçında 3 gole imza atarak, takımını galibiyete taşıdı.

Beşiktaş'ın Türk statüsüne geçen Brezilyalı futbolcusu Mert Nobre ile Bobo da takımına bir maçta 3 gol kazandıran oyuncular. Nobre, İstanbul'daki Vestel Manisaspor maçında, Bobo da Antalya'da 4-4 biten karşılaşmada 3 gol birden atma başarısını gösterdi.

Ligin ilk yarısının son bölümlerine kadar başarılı bir performans çizen Vestel Manisaspor'da ise Zelenka ve Rafael de 3 gollü oyuncular arasında yer aldı. Çek futbolcu Zelenka Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yendikleri mücadelede, Türk statüsüne geçen futbolcular kervanına katılan Rafael ise Ankara'da Gençlerbirliği'ni 5-0 mağlup ettikleri karşılaşmada rakip ağları 3 kez sarstı.

Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Coşkun, Beşiktaş ile 4-4 berabere sona eren maçta siyah-beyazlı ekibin kalesine 3 gol bırakmayı başardı.

Vestel Manisaspor, Ümit Karan, Deivid ve Nobre'nin gollerini attıkları takım olma özelliğini taşıyor.

Ege temsilcisine, sarı-kırmızılı futbolcu Ümit 4 gol atarken, Fenerbahçeli Deivid ve Beşiktaşlı Nobre ise 3'er golle ağları havalandırdı.