BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Ümit Kaptana saygım sonsuz

Alex, Randers maçındaki tartışmaya açıklık getirdi; "Ümit'e büyük saygım var" dedi.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza, takımına inandığını ve iyi bir takım olma yolunda verdikleri kavgada sonuca ulaşacaklarını ifade etti.

Alex açıklamasında, Bursaspor'a 1-0 yenildikleri maçta, bu sezon sergileyebilecekleri en kötü futbollarından birini oynadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
"Savaştık, koştuk ancak alt üst edilmiş bir kondisyondaydık. Oyun teknik olarak çok kötüydü. 90 dakika boyunca Deivid ile sadece tek bir açık pozisyon imkanı yakaladık, ama karşı taraf bunu yakaladı. Başarılı olmak durumunda olan bir takım için bu çok az" dedi.

Önlerinde doğru şeyi yapmak için 15 gün olduğunu kaydeden Alex, "Kalitemiz var, iyi oyuncularımız var, ancak hala gereken sakinliğin oluşumu için bir seri zafer sağlayamadık" dedi.

''ÜMİT'E BÜYÜK SAYGIM VAR'

UEFA Kupası 1. tur rövanşında, FC Randers karşısında kaptan Ümit ile tartıştığı bir pozisyonla ilgili olarak da Brezilyalı oyuncu şunları kaydetti:

"Oyunun ateşli ortamından kaynaklanan normal bir tartışmaydı ve çoktan bitti. O, sahada kaldı. İkimiz de kazanmak isteyen oyuncularız, bu nedenle çekiştik. Bu olay yayıldı, ancak ortada anormal bir durum yoktu. Benim Ümit'e çok büyük saygım var."