BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Uluç Feneri topa tuttu

90 Dakika programının daimi yorumcusu Hıncal Uluç'tan Fenerliler'i kızdıracak sözler!

Abone ol

NTV'de yayınlanan 90 Dakika Programının yorumcusu Hıncal Uluç, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi bir oyuncağa çevirdiğini iddia etti.

Uluç "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a kaptırdığı şampiyonluğun tek sorumlusudur. Tepkilerin kendisine geleceğini bildiği için, istifa etti ama kulübün üzerinden elini çekmedi. Avrupa'ya gidip kulübü uzaktan yönetmeye kalktı. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın oyuncağı haline gelmiştir. Madem istifa ediyorsun açsana milletin önünü.. Yok hem istifa ediyor hem aday olacak kişilerin önüne geçiyor.. Çıkıpta desene (Ben aday değilim isteyen gelsin aday olsun).. Hayır öyle de yapmıyor.."dedi.

Sakaryaspor maçını da yorumlayan Uluç "Sakarya maçında hakeme tepki gösteren Fenerbahçeliler'i de anlayamıyorum. Çünkü Kuddusi Müftüoğlu'nun üzerinde bir tek Fenerbahçe forması yoktu. Tüm takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. İtiraz edilen pozisyonda da Tuncay ofsayttı. Kısaca Fenerbahçe yönetimi ve başkanı kendi başarısızlıklarını başka tarafların üzerine yıkmaya çalışıyor" şeklinde konuştu.