BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Ülkerspor baskette silbaştan

Bu yıl sürpriz bir şekilde F.Bahçe ile birleşen Ülker basketbola gençlerle devam edecek.

Abone ol

Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan, ''Avrupa'da bir çok ülke spora destek yapıyor. Bu işin doğrusu da budur'' dedi.

Doğan, Efes Pilsen'in Alpella'yı 77-61 yendiği 22. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçından önce, yeni bir oluşum içinde olan Alpella takımıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Bu sene sponsorluk yasasının çıktığını ve sponsorluğun bir çok ülkede çok yaygın olduğunu belirten Doğan, ''Biz sanayiciyiz. Üretiriz. İstihdam yaratırız. Ülkemize döviz kazandırırız ama ülkemizin sosyal meseleleriyle de ilgileniriz. Ülkemizin kültürüne, sanatına, sporuna destek oluruz. Spor toplumumuzun anonim değeri, moral kaynağıdır. Sporun her branşında kendimiz yerine Avrupa ile yarışmalıyız'' diye konuştu.

Ülkerspor'un hem okul hem de bir ekol olduğunu vurgulayan Doğan, her yaş kategorisinden öğrencileri ve sporcuları olduğunu kaydetti ve şöyle devam etti: ''Kulübün kapısına kilit vurulsaydı bu kadar kıymetli yüzlerce genç açıkta kalacaktı. Şimdi Alpella takımı, gençlerden kurulu bir kulüp. Biz bu oyuncularımızın milli takıma kadar yükselmesini, NBA'de forma giymesini hedefliyoruz. Alpella, her yaşa olsa da daha çok gençlere yönelik bir marka. Gençlerden kurulu bu takımın çok sayıda genç taraftarı olacağına inanıyoruz.''