BIST 9.774
DOLAR 34,06
EURO 37,89
ALTIN 2.807,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ülke tanıtım günleri sürüyor

Gaziantep Ticaret Odası Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında düzenlediği Ülke Tanıtım Günü Toplantıları'na Danimarka'nın tanıtımı ile devam edildi.

Abone ol

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında Gaziantep'teki KOBİ'lerin dış pazarlara açılımlarını kolaylaştırmak ve başta AB ülkeleri olmak üzere dünyanın farklı ülkelerindeki yatırım ve işbirliği olanakları hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediği Ülke Tanıtım Günü Toplantıları'na Danimarka'nın tanıtımı ile devam edildi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Danimarka İstanbul Başkonsolosluğu işbirliğinde, Danimarka ve Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini güçlendirmek ve ilimiz firmalarını Danimarka ekonomisi ve pazarı hakkında bilgilendirmek amacıyla Danimarka'nın İstanbul Başkonsolosu Keld Mosgaard Christensen'in de katılımıyla düzenlenen Danimarka Ülke Tanıtım Günü Toplantısı GTO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Oda olarak Gaziantep'in ve bölge illerinin dünyaya açılımını kolaylaştırma çalışmaları çerçevesinde faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Konuşmasında, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) ile müzakere halinde olan bir ülke olduğunu, dolayısıyla AB normlarına uyum konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Aslan,"AB'ye uyum konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. AB üyesi ülkelerle ticari ilişkilerimizi üst seviyelere taşıma konusunda da büyük bir gayret içerisindeyiz" dedi.