BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Ulema-i kereste!..

 

Demek bu  sadece futbol karşılaşmasıdır ve durumu içlerinden birinin, Arslan Gazi Bey’in buyurduğu gibi “Brezilya'nin da cok guclu bir futbol takimi var, bu hesapla onun da yenemeyecegi ordu yok dunyada. Hey Allahim, her sey birbirine bu kadar karistirilir...” çerçevesinde  algılamamız gerekir !.

Tahmin edebileceğiniz gibi  hem Arslan hem de Gazi  müstearı ile ,engin yorumlarını aydınlanmamız için bize lütfeden bey biraderimiz “her şeyi birbirine karıştırdığımız” sığlığında olduğumuz varsayımı ile parlak geleceği bulmamız için rehberlik yapıyor sağolsun var olsun!..

Yazdık ya dün “Atina’ya gideriz Katina’yı öperiz” diye ,o nedenle yani!..

Çağın çoktan çok ötesine geçmiş,kendini kat kat aşmış demokratlar ,gepgeniş pencereden meseleyi süzüyorlar..!

Gelgelelim ,bu yaştan sonra bizim hazım kapasitemiz mezhebimizin genişlemesine engeldir!.Onların istediği gibi  gördüklerimizi “tepiklenen bir yuvarlak meselesi” diye yutkunmamız mümkün olamıyor..

Meselenin “çağdaş” mana ve önemini anlamak için bir başka muhterem okuyucunun daha bize gösterdiği yoldan “feyz”tutturmağa çalışalım...
iki yanlışın bir doğru etmediğini ilkokula gitmeyen bir çocuk bilir... kafa çekip hadi fethe gidelim der gibi... galibiyete bile sevinmemizi engelliyorsunuz... yazdıklarınız bu ülkeye çok büyük bir hizmet dimi... fikir yoksunu olunca ortaya böyle yazılar çıkıyor işte. “ Ve  İmza: alperen1972.. Alperen kod isimli kardeşimin “alp erdiği” engin noktayı hayranlıkla karşıladığımı arz ediyorum..

Ne yapalım,bendeniz asla o doruklara ulaşamayacağım..

Söyledim,hazım meselesi..

Ben ekrana baktığımda,tribün denilen yerlerde oturan bir azgın sürüyü İstiklal marşıma küfür ederken gördüm..Dünya alem bilir ki;tribün denilen menem yerde güç odakları ne isterse o oyun sergilenir..O azgın sürüyü ,o ülkenin tepesindekiler nereye yönlendirmişlerse oraya koşu tutturmuşlardır..

Bizim kafilenin sorumlularının bakmayın “Yunanlı yöneticiler çok kızdı ellerinden geleni yaptılar engel olmak için”falan demelerine..Ne desinler!?.Taa başından beri “resmi tembihliler” Yunanistan ilişkilerine zarar verecek açıklamalarda bulunmamaları için..

Ben o ekrana baktığımda Mustafa Kemal Atatürk’e en ağır biçimde saldıran bir ahlaksız eşcinsel beyin ürünlerini görürüm... O ekranda ,maç seyretmeğe değil Türk kimliğine küfür edip kin kusmaya gelenleri,milletimi tahrik edip moral mağlubiyetine,küresel teslimiyete zorlayan organizasyonları görürüm..

Bu durum böyle görmeyenlerin de “ne olduğunu” ben iyi bilirim..Meşreplerini tanırım.

Ben o tribüne bakınca,orada Türk milletine  saldırı yayı haline getirilmiş fanatikleri görmüyorum sadece...O tribünlere destek veren,benim dilimi konuşan benim ülkemin pasaportunu cebinde taşıyan,ruhunu emperyal güçlere satmış globalist hainlerin nefes alışlarını da duyuyorum..Kendisini “Türk gazetesi” diye tanıtan ,satılmışlara tutsak olmuş mevkutenin köşesine yerleşmiş ,ittihatçı genli işbirlikçi devşirmelerin ,Yunan maçı bahanesi ile Karadeniz bölgemizin Pontus olduğundan,İzmir’in İstanbul’un Rum köklerinden dem vuran,”Buzuki ile kendinden geçmenin ne kadar mest edici bir durum olduğunu anlatan” Truva atlarının attıkları çığlıklardan ,onların atılan  gollerle nasıl felç olduklarından söz ediyorum..

Okuyun şu soyguncu satılmışların gazetelerinin köşe yazarlarını ,kimlerden söz ettiğimi anlarsınız...

Bir adamın daha yazdığını yansıtayım mı?!..

Birkose yazari bir futbol maci sonrasinda "Atinaya Gideriz Katinayi Operiz" basligini atacak ve buna guzel diyeceksiniz. Behic Celik bu zaviyeden yazarsa Nasrettin Hoca gibi siz de haklisiniz deyecegim ama Turkiye'ye haksizlik etmek istemiyorum. Tabi Behic Celik'e de. Eminim bu basligi ve yaziyi yeniden okursa kendisine yakistiramayacaktir.
Bir yucvarlak kurenin aglara takilmasindan meleket meselesi cikmaz. Turkiye bununla kurtulmaz.
Daha ciddi basarilara imza atmak lazim...
mirror2004

Üstad ya,neyin neye yakışacağını da iyi biliyor,kendisine yakıştırdığına ortak arıyor !..

Ne maçı  Bay “mirror 2004” ?..

Size göre maç..Ben o tribünde gördüğüm ,Mustafa Kemal Paşa’ya yapılan saldırıyla,memleketin dahilindeki , aynı kafadaki belediye başkanını boşuna mı hatırlıyorum?..Bu nasıl bir organize saldırıdır ki;içerdeki alçaklıkla Yunan tribünündeki adilik üstüste oturuyor,aynı organizenin ürünü gibi görünüyon?!!

Tekrar edelim..

Biz gördüğümüze bakalım..

KURTULUŞ mücadelesinde ,İnönü savaşından sonra ,Mustafa Kemal Paşa ,İsmet Paşa’yı kutladığı telgrafında,”Siz sadece düşmanı değil,bu milletin makus talihini de yendiniz” demişti..

Son yıllarda ,ayaklar baş oldu..Türk milleti aşağılanıyor,horlanıyor,bir moralsizliğe itilerek teslimiyete zorlanıyor..

Ülkenin dışarıdan olduğu kadar içerideki kuşatması da bu “teslimiyeti”zorladıkça,milletin yönetenlere bakıp kanının nasıl kaynadığını da biliyoruz...

Türk Milli Takımı,zor zamanda ne olacağını gösterdi..

Dileriz ders almasını bilenler ders alsın akıllı olsun..Bizim için “makus talih tekerrürü”olsun

Anladın sen onu Kandilli..

Anladın sen onu Barzani..

Anladın sen onu .....

Anladınız siz..... 
 
NOT:Ruhunu satmış devşirmeler gibi ,eşkiya çetesi ile Barzani -Talabani yamaklarının ve ABD patentli din tacirinin beslemelerinin aynı rahatsızlık havuzunda benzer kelimelerle gösterdiği ortak tepki ,dahildeki ittifakın boyutlarını göstermesi açısından ilginçtir.