BIST 8.709
DOLAR 34,26
EURO 37,47
ALTIN 2.926,30

UFO'larla yakın temas...

UFO'larla yakın temas...

Ufo merkezi sirius'un kurucusu haktan akdoğan'la ufo gerçeği hakkında röportaj yaptık ve çarpıcı ufo gerçeğine dair dudak uçuklatacak cevaplar aldık.işte onunla yaptığımız röportajdan bazı satırbaşları ve ufo görüntüleri...

UFO'larla yakın temas...

UFO Merkezi Sirius'un kurucusu Haktan Akdoğan'la UFO gerçeği hakkında röportaj yaptık ve çarpıcı UFO gerçeğine dair dudak uçuklatacak cevaplar aldık.

İşte onunla yaptığımız röportajdan bazı satırbaşları ve UFO görüntüleri...

UFO'larla yakın temas...

Uzaylıların zaman zaman dünyamıza geldiğini varsayarsak, hangi amaçla dünyamıza geliyor olabilirler?

Uzaylılar arasında teknolojileri bizden ileri olanlar da var bizden geri olanlar da var. Biz nasıl Mars'a gidiyorsak Ay'a gidiyorsak onlar da dünyayı ziyaret ediyor. Dünyadaki zeki yaşam formlarını incelemek, araştırma yapmak için dünyaya geliyorlar.

UFO'ların bazıları bizler gibi petrol kullanmıyor, elektrik kullanmıyor, farklı şekilde enerji üretiyorlar.


UFO'larla yakın temas...

Uzaylılar dünyaya bir plan dahilinde mi geliyor yoksa rastgele mi?

UFO'lar evrensel bir plan dahilinde hareket ediyor, kafalarına göre gidip gelmiyorlar. Burada çok büyük bir sistemden bahsediyoruz. Dünya dışı bu varlıkların görünürlükleri son dönemde aşırı derecede arttı, artık metropollerde filolar halinde gözlemleniyorlar, yakın zamanda bu inkar edilemeyecek bir gerçek haline gelecek.

UFO'larla yakın temas...

Uzaylılar filo halinde gelecek ve onlarla temas kuracağız dediniz; peki bu temas nasıl olacak, telepatik yollarla iletişim mi kuracağız, yoksa onlarla konuşacak mıyız?

Uzaylıların kendilerini çok net göstermemelerinin birçok sebebi var. Birincisi insanları bu gerçeğe hazırlamaya çalışıyorlar. Şu anda gelseler, gerçekten panik olabilirdi. 90'lı yıllarda Türkiye'deki halk bu konuda daha bilgisizdi ve önyargılar vardı. Şimdiki halkın tepkisi ise çok farklı; önyargılar kırıldı. Artık bilginin açığa çıkmasında dış basına yansıyan UFO gözlemleri, resmi makamların açıklamaları insanları belli bir bilinç durumuna getirdi.