BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Üçüzlere başbakanın adı

Bir ay önce doğan üçüzlerine, Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini verdi.

Abone ol

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Bağarası köyünde yaşayan Filit Yay adlı vatandaş, bir ay önce doğan üçüzlerine, ''Recep'', ''Tayyip'' ve ''Erdoğan'' isimlerini verdi.
    
Filit Yay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir sevgi duyduğunu belirterek, bu nedenle bir ay önce doğan üçüzlerine ''Recep'', ''Tayyip'' ve ''Erdoğan'' isimlerini verdiğini söyledi.
    
Böylece Başbakanın adını evinde sürekli yaşatacağını kaydeden Yay, ''Başbakanımızı çok seviyorum. Bu sevgiden dolayı doğan üç çocuğuma, onun isimlerini ve soyadını verdim. Umarım çocuklarım da Başbakanımız gibi başarılı ve ülkelerine hayırlı olurlar'' diye konuştu.
    
Bağarası köyünde yaşadığını, hayvancılık ve tarım yaparak geçimini sağladığını kaydeden Yay, çocuklara bakmakta güçlük çektiğini ve bu nedenle üçüzlerin doğmasına pek sevinemediğini belirtti.
    
Üçüz çocukların bakımının zor olacağını dile getiren Yay, ''onların bakımı çok zor. Köyde onları iyi şekilde büyütemeyeceğimden korkuyorum. Benim de ekonomik imkanlarım kısıtlı. Çocuklarıma daha güzel şartlarda bakmak isterdim. Bu nedenle bazen de kederleniyorum. Çünkü maddi durumun çocuklarımın bakımına yetmiyor'' dedi.