BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,07
ALTIN 2.838,35
HABER /  POLİTİKA

Üçü de aynı salonda olursa

Her üçü de hedefte. Hüsranın mimarları VİP'te karşılaştı. Bakın ne ne oldu?

Abone ol

Çöken merkez sağın altında kalan isimler İzmir VİP salonunda karşılaştı. Küslük burada da sürdü. Akşam gazetesinden Deniz Güçer'in haberine göre Ağar her ikisine de selam vermemiş.

Eski DP lideri uçuş saati gelinceye kadar telefonuyla konuşmayı tercih ederken, Aygün ve Mumcu da yan yana oturmuşlar.

Tatil için İzmir’de bulunan Mehmet Ağar ve yine birkaç gün dinlenmek için Çeşme’ye gelen Sinan Aygün bir tesadüf eseri aynı gün geri dönüş bileti aldılar. Ankara’ya 19.00 THY uçağıyla önceki gün hareket edecek olan Sinan Aygün, İzmir’deki VIP salonuna gelerek uçuş saatini beklemeye başladı.

Ağar'dan eski prensine selam yok

Bu sırada kendisine adaylık teklif eden ancak sağda birliğin dağılması nedeniyle arasının bozulduğu DP’nin eski lideri Mehmet Ağar içeri girdi. İstanbul’a uçacağı öğrenilen Ağar, Aygün’ün hemen önünden telefonla konuşarak geçti. Eski DP lideri, 18 yıllık dostluğu bulunan Aygün’e selam vermedi.

Aygün ve Mumcu yan yana oturdu

Aygün’ün yanına oturan Mumcu da Ağar’a selam vermedi. Aygün ve Mumcu bir süre sohbet ederken Mehmet Ağar telefonla konuşmayı sürdürdü. Anons yapılmasının ardından Erkan Mumcu ve Sinan Aygün, Mehmet Ağar’a yine selam vermeden birlikte uçağa bindiler.