BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Ücretsiz internet evi

Tuzla Belediyesi ücretsiz internet erişimi için yer tahsis ederek, Aydıntepe Türk Telekom İnternet Evi’ni açtı.

Abone ol

Gençlerini çağın teknolojik donanımlarıyla buluşturmak isteyen Tuzla Belediyesi, yarınlarımız çocuklarımızın, ücretsiz internet erişimi için yer tahsis ederek, Aydıntepe Türk Telekom İnternet Evi’ni açtı.

İnternet Evi’nin 28 bilgisayarı ise Türk Telekom tarafından alınarak çocuklarımızın hizmetine sunuldu. İnternet Evi, Tuzla Belediyesi tarafından açılan ilk internet evi. Büyük bir eğitim atağının, dev bir projenin ilk ayağı olan İnternet Evi’nin devamı gelecek. Tuzla Belediyesi’nin amacı her semt konağının içinde bir internet evi açmak.

Aydıntepe Türk Telekom İnternet Evi’nin açılışı, 21 şubat 2008 Perşembe günü Tuzla Kaymakamı Fahri Keser, Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, Tuzla Belediye Başkan yardımcıları, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Sanbur,  Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, Anadolu Yakası İl Telekom Yöneticisi İsmail DERİCİ,Telekom görevlileri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti.

Büyük coşkuya sahne olan açılışta Tuzla Belediye Başkanı Mehmet DEMİRCİ, internet evi açılışına sağladığı katkılardan dolayı Anadolu Yakası İl Telekom Yöneticisi Sayın İsmail DERİCİ’ye bir teşekkür plaketi takdim etti.Açılış töreninde bir de konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci şunları söyledi:

“İlçemizde yaşayan gençlerimizin yani bugünün küçükleri yarınların büyüklerinin geleceğine hazırlamak, bilimin aydınlığıyla onları tanıştırmak boynumuzun borcudur. Türk Telekom’la işbirliği yaparak hizmete sunduğumuz bu nezih, çağdaş İnternet evi’ni açmakta ki amaçlarımızdan biri de çocuklarımızı sağlıksız, güvensiz internet kafelerden kurtarmaktır. Çağın teknolojik donanımlarıyla düzenlediğimiz İnternet evlerinde gençlerimiz doğru, sağlıklı bilgiye ücretsiz ve en hızlı şekilde ulaşacaktır.Ben Tuzla Belediye Başkanı olarak sunduğumuz bu büyük hizmetinin gururunu, onurunu yaşıyor ve sizlere gençlerimizin geleceğinin teminatı olmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum.