BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Uçakta tekmeli yumruklu kavga

İstanbul- Diyarbakır seferini yapan Onur Air’e ait uçakta kabin memuru ile yolcu kavga etti.

Abone ol

Arka koltukta oturan yolcuların da karışmasıyla tekme ve yumrukların konuştuğu kavga, diğer yolcuların araya girmesiyle büyümeden önlendi. Kavgaya karışan yolcular, uçak Diyarbakır Havaalanı"na indikten sonra polise teslim edildi.

Havada yaşanan kavga, 21 Kasım günü saat 19.00"da Atatürk Havalimanı"ndan kalkıp Diyarbakır"a gelen Onur Air"e ait MD88 tipi uçakta yaşandı. Uçakta bulunan ve adı açıklanmayan bir yolcu, uçağın havalanmasından hemen sonra hostesleri çağırarak yerini değiştirmek istediğini söyledi. Kabin memurları ise uçağın henüz havalandığını, kemerinin bağlı olması gerektiğini belirttikleri yolcudan yerinden kalkmamasını istedi. Bunun üzerine alkollü olduğu belirtilen yolcu, hosteslere bağırınca arkasında oturan 3 yolcu duruma müdahale etti.

Ancak tartışma daha da büyüyerek yolcular arasında kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgayı araya giren kabin görevlileri ve diğer yolcular güçlükle önledi. Havada korku ve paniğe neden olan kavganın bitmesiyle diğer yolcular rahat bir nefes aldı.

Durum hemen kaptan pilota bildirdi. Kaptan pilot, Diyarbakır Havalimanı'na bilgi vererek uçağın inişi sırasında polisin bulunmasını istedi. Polis, uçak indikten sonra kavga eden 4 kişi gözaltına alıp Polis Merkezi"ne götürdü. Yüzlerinde darp izleri ve kanlar görülen kavgacılar poliste birbirlerinden şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı.