BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Twitter fenomeni olmak ister misiniz?

Siz de Twitter fenomeni olmak ister misiniz? Cevabınız "evet"se İnternethaber'i takip edin!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Doğru, tarafsız, hızlı haberin adresi İnternethaber Twitter'da da gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. İnternethaber.com ekibi Twitter üzerinden her Perşembe yapacağı programla gündemi sizlerle birlikte tartışacak.

Gündemdeki konularla ilgili "benim de söyleyeceklerim var" diyorsanız, attığınız twitler, yaptığınız yorumlar haber olsun istiyorsanız bu fırsat kaçmaz! 

Her hafta sizlerle birlikte belirlediğimiz gündem konumuz üzerine Twitter'da biraraya geleceğiz. Sizden gelen yorumlar arasından seçilenleri profil resminiz ve isminizle birlikte
İnternethaber.com sitemizde yayınlayacağız.

TWİTTER FENOMENİ OLMAK ÇOK KOLAY!

Gündeme dair çarpıcı yorumlarınızla sizler de bir Twitter fenomeni olabilirsiniz. Yazdığınız twitleri sadece Twitter'da ki takipçilerinizle değil milyonlarca insanla paylaşabilirsiniz. Nasıl mı?

İnternethaber'in Perşembe günleri saat 22.30’da Twitter fenomeni @ozankibritci aracılığıyla yapacağı gündem sohbetleri size bu imkanı sunacak! Programa göndereceğiniz twitler yüzlerce twit arasından seçilerek İnternethaber.com'da yayınlanabilir...

BU HAFTA 4+4+4+ KONUŞUYORUZ!

Bu hafta gündemimiz üzerinde haftalardır tartışılan ancak tansiyonu bir türlü düşmeyen bir konu;“4+4+4 eğitim sistemi” olacak. "Bu konuda söyleyeceklerim var" diyenleri bu akşam saat 22.30’de Twitter'a bekliyoruz. @ozankibritci moderatörlüğünde “4+4+4 eğitim sistemi” için yorumlarınızı bizlerle paylaşın!

Yaptığınız yorumlardan seçilenler internethaber.com sitemizde isim ve profil resminizle birlikte yayınlanacak. Artık sözleriniz milyonlarca tweet arasında kaybolup gitmeyecek haber satırları arasında yer bulacak…

TWİTTER'DAN CANLI RÖPORTAJLAR

İnternethaber Twitter üzerinden gündeme dair konuklarıyla canlı röportajlar yapmaya devam ediyor. Twit-ül Havadis @htckubra'nın ünlülerle ve siyasetçilerle yapacağı Twitter söyleşilerini de hem Twitter'dan canlı takip edebilir hem de internethaber.com'dan okuyabilirsiniz. Soracağınız sorularla sizler de röportaja dahil olabilirsiniz ve belki de günün en güzel sorusunu soran Twitter takipçisi olarak seçilebilirsiniz.

İNTERNETHABER'İ TWİTTER'DAN TAKİP EDİN!

Twitter'da anında, doğru, tarafsız  haber almak için, gündemde neler olup bittiğini ilk önce öğrenmek ve duyurmak için İnternethaber'i takip edin. İnternethaber.com'u @internethaber yazarak takibe alabilirsiniz.