BIST 9.909
DOLAR 34,15
EURO 37,93
ALTIN 2.872,81
HABER /  GÜNCEL

Tuzla’ya 2 bin konut

Kentsel Dönüşüm kapsamında Tuzla'ya yapılacak 2 bin konutun arazisi mal sahiplerinden alındı.

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, Yaşlılar Haftası münasebetiyle eşiyle birlikte Tuzla’da bulunan yaşlıları ziyaret etti. Demirci, yaşlılığın hepimizi beklediğini belirterek “bugünün genci yarının yaşlı adayıdır” dedi. Bundan dolayı yaşlılarımıza saygıda kusur etmememiz gerektiğini belirten Başkan Demirci, ziyarette, yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.


Tuzla’ya 2000 konut…
Kentsel Dönüşüm kapsamında Tuzla Belediyesi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi işbirliği ile Mimarsinan mahallesinde KİPTAŞ tarafından 2000 konutun inşaa edileceği alan, dün mal sahiplerinden satın alındı. Satın alma programına Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, KİPTAŞ İmar Müdürü Semih Demirci, arsa sahipleri ve vatandaşlar katıldı. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, konutların en kısa sürede Tuzlalılar’ın ve halkın hizmetine sunulacağını söyledi.


“Sağlıklı gıda, mutlu insan”
Tuzla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Tuzla’daki tüm okullarda gösterimi yapılan “Sağlıklı Gıda Mutlu İnsan” film gösteriminin finali Tuzla İBB İG Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlçede bulunan okulların öğrencilerinin katıldığı toplantıya veteriner hekim Dr. Can Demir konuşmacı olarak katıldı. Programda öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Demir, Tuzla Belediyesi yetkililerine böyle bir program düzenledikleri için teşekkür etti. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkililer de katıldı. Programın sonunda Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, Dr. Can Demir’e teşekkür ederek çiçek verdi.